Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Бев во Колосеум со Скул, Ацид, Јоцо и Серпико, топ атмосфера имаше. И после си отидовме. :)

Кај доти4ната на роденден :vozbud: Не да беше весело, лудо... Одамна на таков роденден не сум била... Пиењето за сат време го снема :kesa:
Тортата уште неисечена ќе настрадаше :pos2: Се изнаигравме и изнасмеавме... Што повеќе и требаше... :pipi:

П.С. Си го зедов капчетооо :vozbud: :pos2:

Во МКЦ на Winner Fest. Не беше нешто посебно, само 3D од Кавадарци беа до некаде интересни, другото беше сивило во исчекување на настапот на SMUT кои поштено исвиреа.
Не ми беше арно и не влегов во шутката за жал.

Потоа Кастро на Сешн. Внатре беше преполнооооооо, не памтам некогаш да имало толку многу гужва во Кастро.
Паметно направи Менди кога отиде во еден ќош со другарките, верувам дека имала повеќе простор од мене пред бината :)

Сфе на сфе, ништо посебно.

пред да излезам во град брат ми ме брцна во око со шипка и ми течеше крв и неможев да излезам хаха :pos: седев дома :) и спиев хаха

Јас на работа бешов, па после работа појдовме кај конобарката на гости пола персонал , таа со цимерки, се сакавме и дружевме, си пифкафме коњак , кока кола и пиво, се начукав и си дојдов дома во 9 саат и така, убаво си пројдоф морам да се пофалам

Прво у Читална (кафаната) на 2-3 ракии, па у Midnight. Првото топ (каква трансоини верзија има на И тебе сам сит кафано, луѓе мои!!!
ai.gif
), а второто, надвор гужва, па дур влеземе, па без јакни бевме, па ја пукнав од шо ми се мочаше, а внатре така, скромно, со другарчињата. Све у свему, ок беше.

Во кафана почнавме со ракиичка и пиво.продолживме во Картел на пиво и коктели и завршивме со кока кола во Маракана...напорна ама незаборавна вечер :je:

Во МКЦ на Winner Fest. Не беше нешто посебно, само 3D од Кавадарци беа до некаде интересни, другото беше сивило во исчекување на настапот на SMUT кои поштено исвиреа.
Не ми беше арно и не влегов во шутката за жал.

Потоа Кастро на Сешн. Внатре беше преполнооооооо, не памтам некогаш да имало толку многу гужва во Кастро.
Паметно направи Менди кога отиде во еден ќош со другарките, верувам дека имала повеќе простор од мене пред бината :)

Сфе на сфе, ништо посебно.

Ја партал се напраив... као не те видов бе? :) штета..

Во ходникот на 3-та Главна Инструкторска Група бев пожарен. ДАвав рапорт се издував на велико ни малце не спиев.:)

Прво да го му помогнам на Земчо во запливувањето во музичките води :) у Картел. Мамата беше, многу закон, и покрај тоа што изгубија, али нели, важно е да се учествува, а не да се победи. :) Топ им беше настапот, морам да признаам. Се изнарипавме, нозете ме болат уште. Бај д веј, ја неофицијално бев прогласен за Денсинг Кинг на вечерта, а една многу драга особа (чие зачленување на Кајгана треба еј ес еј пи да случи) - за Денсинг Куин. :) После тоа отидовме у Маракана, али ништо посебно.

Низ мојот најмил град,да ме дува ветерот...едно време влегов у филм дека го контролирам(не ми е првпат воа,и како мал ми се има случувано) и поприлично избегав,па решив да си одам дома и да си се наспијам...

вчера вечерта бев на драма...супер беше
после тоа на кафе собрани 4 другарки од основно....се изнасмеав се изнамуабетив и измрзнав...хахаха

На хуманитарниот концерт за Тео со другарките. Преубаво си поминав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom