Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
в чера бев кај едни другари и мн закон си поминавме гласна музика пијачки јаки машки уфффф мн беше законско

Еееј многу убаво беше, се изнаигравме, изнапеевме:vozbud::vozbud: и се што оди со тоа:pos2::pos2::pipi: супер беше:vozbud:

Vo Anja na kafe...super si pominav...pocetokot na vecerta bese,NERVIRANJE,ama posle toa se se sredi.Se nadevam ke ima uste mnogu vakvi veceri:pipi:

Локална биртија ЈАТО 90 алкохол ПИВО/БУНАР јадење ПИЛЕЌИ ПРСТИ атмосвера ТЕНК (значи не ТОП)

ovoj vikend ne bese nisto posebno
da bev so ljugeto so gi sakav ama mi falesse edna licnost

petokot bev u diamond pa u level
prestanavme da ideme u koloseum ko bozem da smenime malce i plus u leev si sedime na sank najfore se zaebavame sankerot ni prai hartieni ruzi ne znaat site vratarite mi vikaat deka sekoj vikend sum nadobrata mocla u diskotekata
se zaebavame so malisana use malce ke ne nareat pedofilki

inace vcera imase tepacka u level i toa tipot so se stepa stoese do nas
lol ja takvo neso ne sum videla
se mavaa so sisinja so casi lol i zatao ivana cel mesec se obuduva da me ubedi vo toa deka mnogu nesta se slucuvaat na sank
hm epten krvna tepacka
ja molev za svojot zivot

denese se vrativ u eden doma a majka mi od spalna vika tri sat li e ?
ja vikam eden a ona vika zaso so se slucilo?
zaso uvek osatnuem pofolgo nekad i do tri ipol a toa mn ja nervira i plasi
denes bese srekna i iznenadena

bevme smo u diamond i doma

sea idam u krevet se nadevam ke zapspijam seuste ne znam kako valjda nekako
i izvinete so ne e kiilicno zaboraiv da go uklucam

многу беше јако сношти...играње цела вечер...пиење цела вечер...
me likes it!

На кафе со другарките...па муабети, па трачеви.. прекрасно:pipi:

Па имаше смех у 19ка та ама после ме однесоа у Шабан :pos: :pos: poglupo zdravje.

~*~

Со 12 другарки на пити (пиење) во Официрски, а потоа на допивање во Ноктурно.
Ммм, како добро се одлепив вчера.:me:

Прво до кафана као сите школски заедно да сме излегле..едно пола сат таму...Досаднооо беше:tapp:..После со друштво фативме негде..играње..пеење..пиење..се по ред...У..прекрасно:vozbud:

Кај другар на фудбал со розе вино,после кај него во гаража пак на розе вино и на крај во миднајт на пиво :kesa: многу пиеме еј а сине :kesa:

Синоќа бев прво во хромската биртија кај газда Бруно, а после во Деспина каде ме сломија звуците на шабанското музиче :helou:

Прво бев во Лакафе таму беше добро дека тепаа нешиве имаше атмосфера и патриотски изливи од сите страни после отидов во Деспина и таму беше фаталити толку шабански место немам посетено у кариера моја ауууу пука Јамахата душа корне а + и пеачката беше многу куроповикателна....
И за крај некој што бил во Деспина вчера да ми каже дали сличајно пееше Аки од Парни Ваљак или сум трипал гласот беше ист негов ама не можев да станам да видам гужва беше:toe:

синоќа бев со јаска и едни нејзини другари/другарки оти беше премногу ладно си седевме во кола и пиевме и ајт ни текна и ViRuS да го собереме, замислете 6 души во тико и си рековме ајт ќе одиме на љубов и накај мавровка ми заклиза колата и лупнав у тротоарот кај семафорот - лом се напрајфме :) овие другиве издрогираниве одма киднаа од страв од полиција а малце подоле од мене некој таксист удрил пешак и тоа на пешачки а од другата страна на булеварот 2 коли се згмечиле и овој полицаецов со колегите само видоа дали сум полнолетен ме испитуваа едно 20/30 секунди да не сум во комотозна/пијана состојба и ми рекоа ако сакам да ми викнат шлеп служба или некој да ме отшлепа, али благодарение на вирус кој добро се разбира во коли некако протеравме по дождот едно 4километри(оти кружевеме околу калето и два пати по пат сменивме гума :pos: и на крај кога бевме на едно20 мин буткање кола од кај мене дома му текна да го земе џипот и да ме влече)...

не се заборава таа ноќ.

Синоќа бев на свадба кај еден другар, сите си поминавме максимално добро-како на свадба, он не беше доволно расположен заради тоа што млад насекајќи си зема голем товар. Важно се “утепавме“ од играње-Особено по голема победа на градски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom