На мало мовче мрзневме до кај десет,ама после тоа...wauuuuuu...почна грувот.
Леле мори мајко,таков си немам отидено дома многу оддамна.Со брадер ми потпрани еден врз друг,не се знаеше кој кого го носи.Битно,стасавме некако до дома, стасав дури и да се најадам и да учам(15 мин)
Vcera pievme pozadi JBT, se napivme pa otidovme u Dijamant u ramstor, pa i tamu zdrvivme nekoja pijachka i posle dilemata beshe megu level i marakana ama ja odbravme pobliskata varijanta bravo bend hihihih odavna takvo neshto ne sum videl!
Бев со друштво позади Национал рестораноот и се прснав од смеење цела вечер...и многу прекрасени бакнежи добив:love2: и си поминав најубаво...едноставно ништо не можеше да ме орасположи!
Оваа тема ја отварам за да видиме кој каде излегуваме кои се најпосетени места, а исто така и како си поминуваме.
Јас вечерва бев во б2 беше тапа после тоа до левел отидовме таму беше нешто подобро, али не ми беше овој викенд баш добар, може и подобро, а и ќе биде поздрав:wink:
леле незнам од кај да почнам пошто не се сеќавам многу. на кратко: пиевме блажовача раќија со мезенце, невиден закон:je:, после тоа у Маракана + пива, уште позакон:music3:, малце незнам кај сум, па у Миднајт + пиво, поише незнам кај сум/сме:jaj:, па на јадење на водњанска........топ:pehar:. како извозев сегде ама ич не ми е јасно, како рели да возев, другите ми кажуваа каде да свртам и да кочам:smir:. ех шо ти праи блажовача......:cug:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.