Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Со другарите,некаде седевме,па шетавме малце,не оти знам каде...назад во парк и дома...супер монотоно...ако не беше нешто специјално,ке ми пропаднеше вечерта....вака,супер...

вчера бев на роденден , се предозирав со водка у пм...главава ме уби од сабајле..брееее ...у уста не ставам више тоа:nesvest: ...а подоцна бев и со една личност па колку толку да речеме пројдов Ок..

Нигде...учев цела вечер и одлепивме скроз :pos:

Бев прво во Версус со организацијата да се видиме што како, потоа продолжив у Клуб и на крај во Тунел. Супер беше:vozbud::je::vozbud::je:

На роденден...Топои беше! Ама после нешо фрки имаше...Слета некој шут и дома :pos:

B-52...на вонка од кафичо не се излеваше оти можаше косата да ти падне од ладно...

хаха не косата можаше цел да паднаш од ладно...:pos2:

Вчера у Амбасадор до кај 1 негде па после у Кастро... супер беше, ја се напраив камен... :)

Во еден кафич "Friends" кај мене во маало.Па после бев да јадам во Мекдоналдс.
Се изнасмеавме,испланиравме 500 ствари,ама сега ќе видиме дали ќе се реализираат.

Бев на свирка..пееше една од моите жени и се гордеев..се изнапеав(скоро изгубив глас),се изнаиграв...НАЈубав провод:vozbud:

нааааааа Флукс, со другарка та тата ми Fatty, супер си поминавме. Мене малце ме болеше глава оти 14 саати седев пред компјутер и на работа истормозен во секој случај добра свирка направија посебно тој типацот пијаниот на крајот кога почна да квичи на инструменталката ауууу лудила! бољи петок не сум имал последнава недела.

Прекрасно! Како поинаку можеш да си поминеш 6 саати заглавен во автобус???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom