Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера со другарка се шетавме у бисер... се запознавме со едни дечки..мммммм ... па после отивовме кај ена дома... праевме пижама парти...и ондак то...

Ја вчера бев у New Age и беше средно жалосно. Нишо посебно. Затоа вечер ќе се собереме кај некој дома и ќе се журкаме до сабајле.

У Колосеум на Деј Офф, не беше лошо ама повеќе ми се свиѓаше додека пуштаа ретро, овие кога почнаа да свират не ми беа нешто посебно.

У Колосеум на Деј Офф, не беше лошо ама повеќе ми се свиѓаше додека пуштаа ретро, овие кога почнаа да свират не ми беа нешто посебно.
Тоа е затоа што си клабер, не си рокер :)

Ај да пишам за мене за вечерва. ТАКСИРААААААТ!!!!
Дубиоза Колектив рулз!!!
Најсветла точка на цел Таксират ивент.
diribom dirbom diribom bom bom bom
smokin marijuan
skokin marijuan
http://www.myspace.com/dubioza

Рекап, на прошлих три дана:

.....Ден........Локација............Град........Изведувач........Импресии

Четврток-----Маракана------Скопје------Бени------------кул

Петок------Пластик Минт-----Белград----//////-----------покул
-----------Стефан Браун-----Белград-----//////-----------најкул

Сабота
---------Саем---------Скопје-------Тига------можеше и подобро
----------------------------------------ПМГ, Мирко-------Топ.

Ама сум амбивалентен...вечер на опера ќе одам, ради комплетирање на слика :vozbud:

Во Србаков на прослава, после во B-52 и на крај дома...се на се ТОБ беше !!!

Кај другарка на домашна забава-загревање а после во Миднајт на газење не се издржува еј ќе размислам дали пак ќе одам

Ауу бев во Irish pub со колешки, супер атмосфера, после продолживме н отварање на дискотека, и таму лудница си поминавме, :vozbud::cug::cug::cug::je::je::je::je:

Дома...гледав филм со мајка ми и татко ми...оддамна не сум го напраил тоа,сум заборавил колку е интересно.Посебно кога се смееме со мама на глупости...

Бев со една прекрасна дама од форумов, во "Hemingway" (незнам баш дали вака се пишува) и после тоа отидовме во "Cool" и стварно нajкул и најубаво си поминавме, нели? :smir:
Прекрасна вечер... :vozbud:

Zosto sum u Ohrid,iskociv so drugarka mi i drustvoto nejzino od ovde!Zavcera bese super,vcera malce dosadno a i samo sto vlegov se iznervirav....to so mi se svigase nenormalno mnogu imase zenska...:nesum: a retko nekoj ubav u ovoj Ohridov da se sretne...:nesum: i krivo mi e ali toa e!

Zosto sum u Ohrid,iskociv so drugarka mi i drustvoto nejzino od ovde!Zavcera bese super,vcera malce dosadno a i samo sto vlegov se iznervirav....to so mi se svigase nenormalno mnogu imase zenska...:nesum: a retko nekoj ubav u ovoj Ohridov da se sretne...:nesum: i krivo mi e ali toa e!

Ќе ти кажев пар места за да излезеш, али се премислив :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom