Кабелските телевизии

• Креатор на темата Креатор на темата Jimmy
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам 60 програми ама од нив само гледам а1,сител,канал 5,мтв(мислам ова не е мтб туку ем ти ви) и уште некој странски..Аааа да и скај нет

Не знам зошто има некои спортски програми што немаат врска како на пр. ТРЅ Foot а не ја ставаат македонската СПОРТ4.
Не ми се верува дека бараат по 20 ден. од претплатник,пошто веќе во Битола ја има на БТВ. :toe:

Jimmy напиша:
Не знам зошто има некои спортски програми што немаат врска како на пр. ТРЅ Foot а не ја ставаат македонската СПОРТ4.
Не ми се верува дека бараат по 20 ден. од претплатник,пошто веќе во Битола ја има на БТВ. :toe:
Верувај ми! Некаде ја има, бидејки сега ја даваат експериментално, до септември или октомври (бесплатно). Но и да се дава со плаќање од Советот за радиодуфузуја нема да ја одобрат во програмските пакети на кабелските телевизии надвор од Скопје, бидејки СПОРТ4 нема концесија (или сега лиценца) за целата територија на РМ.
:toe:

Не знам шо толку овие кабелските тв се коркачи.
Пр.Првиот натпревар на хрватска со Бразил на СП.. Пуштам нормално на МТВ да гледам,па шарам на полувреме и ко гледам на местото на HRT Plus шибната HRT2. Опа си викам,ја вратија иако знаев дека ќе ја биде само за натпреварот.И стварно,завршва фудбалот и одма по одјавата метваат програма (онака листаат по менито и шибаат HRT plus,pak) абе пичка му матер, ако клаваш,клај ја цело време а не вака.Знам дека не им е дозволено ама што тогаш фајде шо ја кладоа 2 саати. Или прекршваш правила или не!!!:banned:

Mi go smenija Hustler so nekoja si FreeX-Tv. Mnogu e perverzna da mu e**m majkata. Predtoa barem si gleav ubao Adult Movies...

od site kanali so gi ima ja gledam samo hrt , nova , discovery , motors tv i muzickite.
sve na sve 7 - 10 kanali......drugoto sve e gubre
ne znam ama ovie od kadis se pocesto im snemuva kanali
ama internetot e dobar

BI GI odbral ....... MTV , eurosport , eden ribarski kanal i EXtream

Абе треба салам конкуренција за да има јаки програми,вака шо сакаат,то си прават...

У последно време најчесто гледам Obn зашто даваат Млади Бунтовници, и интересни ми се.
Иначе ми фали оноа францусконо Канал +, добри филмои даваа.

Највеќе ми фалат холандските телевизии + со плаво и црвено квадратче,се утепуваа од филмови давање и тоа се некои добри!!!
После ХРТ2 фали,исто даваа добри ствари
Од актуелниве скоро ништо не гледам освен Картун нетворк и чат пат нешто онака ќе начекам,ако нема што да се праи!

gledam adria,VH-1,discovery,nova a poretko htv,telma,a1,obn i taka sve drugo e za u deponija

Dzabe e kabelska, nema nisto interesno, malku kanali ima, 90% se dosadni

Дали во вашите кабелски ги има каналите Viasat History, Explorer i TV1000 Balkan?
Доколку ги има што мислите за нив?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom