Кабелските телевизии

• Креатор на темата Креатор на темата Jimmy
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ретко гледам телевизија кога сум во Скопје, ама од тоа што гледам најмногу е Дискавери и по малку од ругите инаку и јас се сложувам со Go2Bed дека Зора се катастрофа општо гледано.

си гледам нон стоп премиере, еуроспорт, спорт тв, раи 1 и 2, хрт 1 обавезно, FTV, NBA TV ја уклучуваат кажи речи секоја вечер, а најмногу жалам за ХРТ 2 и тие љубавно едукативните:icon_lol: :icon_lol:

cartoon network све остало е shit, перење мозок и тоа не за џабе , за пари. (со некои спортски исклучоци)

discovery, animal planet, hallmarк, cartoon network, viva се ок, али морам да кажам дека вејке месец дена кабелот од кабловската не ми е поврзан со телевизор, а јас ги фајкам програмиве кристално чисти:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: среќа а?

Многу ги љубам Sport TV, Eurosport, MTV, OBN, NOVA, Discovery обичната, Discovery Science, HRT 2 али ја исклучија мамата :nerv:, порано ми се свиѓаше и рибарската :), а најомилен ми е Инфо каналот од кабелската :pos:
У секое време можам да најдам нешо за глеање така да задоволен сум од програмите.

А бе да,кај мене ја исклучија и Sport TV,а многу јака тв беше...а ако не се Оbn и Nova не знам што ќе гледав.Освен тие ги гледам доста Reality,Discovery,Discovery Science а сега се почесто National Geographic.Многу јаки емисии имаат особено оние Megastructures.

искрено гледам само Нова и Хрватска 1 , Discovery и тоа ќе му е. па на другиве немит нишо

Многу слабо гледам телевизија.
Туку приметив дека го нема веќе Хастлер, а таман пред некое време со ВодкаМикс и Гижо снимивме реклама за оваа телевизија :)

Cartoonnetwork e само закон другиве тешко али добро ми идат нашиве А1 коа има филмови,халлмарк,мтв...вива али сеа вива нешо ја вратија на германската и само за пари ми се натпреваруваат али сакам да ни стаат уше некој (руски по можност за да го глеам почесто дима билан:))

Ретко глеам телевизија. Коа глеам телевизија глеам Private Spice. :) :)

на која кабелска си, гледам 1000 ја имаш

sea kablovskive za niso ne gi biva... dzabe imaat tolku programi koja nikoja nee neso interesna... i mean po cel den ke gledam zivotni, ila pa nekoi operacii, ili nekoi reality slucki.... u sekoj slucaj sakam da ja vratat HRT2.... inace gleam MTV a ne se ni zalam od Nova (osim so imaat mnogu reklami, ali se mora deka se privatnjaci)

cartoon network rulz :) ja samo toa gleam...neznam eventualno nekad super movies ali retko...

JeCILaDy напиша:
Јас можам да кажам само дека од шеесетина програми, ништо нема за гледање.
У една реченеица се е кажзано. Баш така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom