Кабелските телевизии

• Креатор на темата Креатор на темата Jimmy
  • Време на започнување Време на започнување
Na televizija mi e non-stop pusteno VH1, ili eventualno ako ima nekoj dobar film na Nova....drugo nisto ne mi se svigja...

Eлате во Kичево и да си гледате хрт2 кај нас воопшто не ја ни исклучија. мерак телевизија најдобра.
Инаку Discovery, National Geographic, Nova, HBO, Zone Reality, VH1 i MTV, OBN...

Marata напиша:
Paaaa od 60 kanali gledam samo VH1, club(hi hi zenska televizija), MTV, Cartoon Network i Nova, se ostanato e katastrofa...a baska kasnam so plakanje min 6 meseci...
Istite gi gleam i jas. Nekogash po greshkan nekoja od nashite i OBN...

discovery science nonstop.i naravno balkanskive jer ima dobri filmcinja.

BusHav напиша:
Највеќе ми фалат холандските телевизии + со плаво и црвено квадратче,се утепуваа од филмови давање и тоа се некои добри!!!

да да а посебно вечерта беа добри филмовите.....

kablovskava cadis u centar e sra*e!!!!!!!!
porano si imavme PREMIERE, CANAL +, TELE +, HTV2,POLSAT...
segde kaj so ima nesto asalno za gleanje gasat. a toa za htv2 so ja ukinaa mamu im ebam na tie so im tekna takva glupost!!!
najtop televizija!!!
ali moram da ja predlozam za najtapa tv stanica:
RTCG.....osven poljoprivreda nisto!!!!!!!!

ја сум од Струмицам и сум на Кабелнет, на која се сите од Струмица, иначе од програмуите сум задоволен, има околу 37програми ама баш се изнтересни, а најчесто гледам, а1, телка, канал5, балканика, mtv, vh1, бумееранг и cartoon network

kabelska imam veke 6 godini. porano gledav Cartoonnetwork sega ic. Sega poveke Discovery posebno civilization (malku pomos za mojata struka) nasite (najmnogu filmovi) arapskiot, tv 1000 hrvatskite i OBN

Mickey_k напиша:
Eлате во Kичево и да си гледате хрт2 кај нас воопшто не ја ни исклучија. мерак телевизија најдобра.
Инаку Discovery, National Geographic, Nova, HBO, Zone Reality, VH1 i MTV, OBN...
Ви завидувам таму гледав кошарка додека не ни ја исклучија Јадранска лига ги даваа хрватските тимови абе мераци ама глупости ја исклучијаto e to

ЗОРА се срање невидено, од 60канали нема ни 10 за глеање нормални :(

Најчесто гледам Discovery бидејки даваат најдобри емисии како Braniac, Future Weapons.... Иначе сум на КАБЕЛ-НЕТ СТРУМИЦА и има околу 60 канали.

Кабелтел, дигитален пакет. 80 канали со џам снимка. Најмногу гледам FOX basic и FOX Comedy со одлични филмови во секое време.

Кај мене во Битола, на Моби (читај Телекабел) веќе има 65 програми, доста добри се, сега се сјачаја со Fox LIfe и Fox Crime, нашите Алфа, Сител 3, Jungle tv, Наша тв (иако не е ништо посебно) па скоро сите нови концесионери. Сега кај да е треба да се додади и Sky Net Plus. Бај д веј, да не знае некој дали таа тв оди веќе на сателит? Кога ќе ја пуштат на кабелска?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom