Kсамил

Па не се баш евтини ко така. Во Грција во Полихроно ги плаќав 6 евра со се пијачка тоест нескафе и вода. Уствари лежалките се безпари , ти доаѓаа заедно со пијачката.[DOUBLEPOST=1502486579][/DOUBLEPOST]
Каде тоа? Секаде каде што сум бил под 6 евра немаше лежалки. Дури во едно Олимпик бич или Паралија пак е толку а се рачунаат како евтини релации.
Инаку да освен лежалките што им се глупи цените се друго е каде каде поевтино од Грција. Барем лани така беше, за ова година незнам ама сепак.
Минатата година и Неи Пори и Ханиоти беа овие цени што ти ги пишав, обично кафе тоа грчкото со лежалка 4 евра, пиво 5 и 6 евра, за годинава не знам колку се оти не сум бил.
 
Ја читам темава, мислењата од 2013 до 2017 се смениле доста, па да видам ситуација во 2019, ако има некој да каже искуство.

Како е со цени? Гужви ли се? Како е за кампинг, регулар или див?

Не сум бил никогаш во Албанија, такашто секој инпут е добредојден. :)
 
Последно уредено:

Маркетинг

Нови теми

На врв