Се наоѓа лесно, луѓе кои изнајмуваат стојат на главната улица со картон во рака.25-35 евра отприлика е сместувањетоДали се наоѓа ксамил смештај на лице место периодов и која цена би било?
Ќе најдеш сместување на лице место луѓе со листови стојат дека издаваат соби сеа за цена се движат од 15 евра па нагоре ја до самата плажа плаќав апартман 25 евра со еден брачен кревет со клима , кујна и вц. Ако сакаш ќе ти дадам контакт прашај сиДали се наоѓа ксамил смештај на лице место периодов и која цена би било?
Види незнам сеа како е со цените. Ама на почеток на месецов беа доста евтини и лежалки и смештај. На која плажа одиш?Mashala cenive na plaza gi kacile... lezalkite im se kaceni bajagi I smestajot e poskap vo vgust posto imaat bajagi turisti od albanija I italija ama ima I stranci bajagi...
Колку се во моментов лежалките?Mashala cenive na plaza gi kacile... lezalkite im se kaceni bajagi I smestajot e poskap vo vgust posto imaat bajagi turisti od albanija I italija ama ima I stranci bajagi...
700 леки или во превод 350 денари за 2 лежалки и чадорКолку се во моментов лежалките?
Без пијачка така ?700 леки или во превод 350 денари за 2 лежалки и чадор
Да,без пијачка е тоа.Без пијачка така ?
Па освен лежалките ништо друго не е како во Грција, иако секоја година како што кажуваат е поскапо сеуште е далеку поевтина варијанта отколку Грција.Испаѓа дека Грчка се поефтини лежалките, таму за 4 евра имаш кафе и 2 лежалки, 5 евра пивце и 2 лежалки, тука за 6 евра само лежалка...хм...се изнаслушав муабети за местово дека е ефтино и годинава сум со план да одам на крај на месецов, али по овие цени не изгледа дека е многу голема разликата од Грција.
Па не се баш евтини ко така. Во Грција во Полихроно ги плаќав 6 евра со се пијачка тоест нескафе и вода. Уствари лежалките се безпари , ти доаѓаа заедно со пијачката.[DOUBLEPOST=1502486579][/DOUBLEPOST]Да,без пијачка е тоа.
Каде тоа? Секаде каде што сум бил под 6 евра немаше лежалки. Дури во едно Олимпик бич или Паралија пак е толку а се рачунаат како евтини релации.Испаѓа дека Грчка се поефтини лежалките, таму за 4 евра имаш кафе и 2 лежалки, 5 евра пивце и 2 лежалки, тука за 6 евра само лежалка...хм...се изнаслушав муабети за местово дека е ефтино и годинава сум со план да одам на крај на месецов, али по овие цени не изгледа дека е многу голема разликата од Грција.