LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Брука.
Има доста утки Џордан тука. Ама има и Дилаханти. Како и да е, не е за потценуење дискусијата.Брука.
Незнам што сакаш да очекувам од Дилаханти, нит се изиграва некој филозоф, нит е фактор кај атеистите. Одамна е сјебано целото движење. Либратрд.Има доста утки Џордан тука. Ама има и Дилаханти. Како и да е, не е за потценуење дискусијата.
Нема везе, он е скептик у баграта на Џејмс Ранди, Роберт Карол и други пропоненти на хјумовата филозофија. Тоа што го зборуе држи вода, без разлика на неговата политичка определба.Незнам што сакаш да очекувам од Дилаханти, нит се изиграва некој филозоф, нит е фактор кај атеистите. Одамна е сјебано целото движење. Либратрд.
Неверојатниот Ренди, голема почит.Нема везе, он е скептик у баграта на Џејмс Ранди, Роберт Карол и други пропоненти на хјумовата филозофија. Тоа што го зборуе држи вода, без разлика на неговата политичка определба.
Либтардизмот е најбалансирана политичко-економска школа. Време е да дигнеш раце од марксизмот!
Роберт Карол ја многу го сакам, он ми е едно од најголемите влијанија у животот. Растев со sceptic dictionary, учев за све од таму, неговите аргументирања, уште не ми се надмашени од никој, не педерсон, не херис не ојле, не дојле. Ако имаш можност, читни нешто од скептик дикшнерито, читај и дебати у коментари.Неверојатниот Ренди, голема почит.
Роберт ОК до meeh моменти.
Има едно прашање; ако ние либтардите со attention span на прваче либтард слушаме моф и излагаме у Менада тогаш каде се движат овие млади момци, подржувачи на делото на Педерсон?
У МКЦ.Неверојатниот Ренди, голема почит.
Роберт ОК до meeh моменти.
Има едно прашање; ако ние либтардите со attention span на прваче либтард слушаме моф и излагаме у Менада тогаш каде се движат овие млади момци, подржувачи на делото на Педерсон?
Дион?... тогаш каде се движат овие млади момци, подржувачи на делото на Педерсон?
Боеми?[DOUBLEPOST=1536948850][/DOUBLEPOST]Дион?
Којзнае место слики и видеа од Памела Андерсон ти си имал позадина од Мајкл Шермер.Роберт Карол ја многу го сакам, он ми е едно од најголемите влијанија у животот. Растев со sceptic dictionary, учев за све од таму, неговите аргументирања, уште не ми се надмашени од никој, не педерсон, не херис не ојле, не дојле. Ако имаш можност, читни нешто од скептик дикшнерито, читај и дебати у коментари.
Педерсоновци, исто идат у Менада бе!