- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.686
- Поени од реакции
- 5.373
Што цицка кај неа, барем гзче...Јас сум до 4 епизода и мене ми фали експлицитна голотија.
Со оглед каков сексуален манијак е Јесика, треба барем цицка да видиме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што цицка кај неа, барем гзче...Јас сум до 4 епизода и мене ми фали експлицитна голотија.
Јас сум до 4 епизода и мене ми фали експлицитна голотија.
неWorth watching?
Борбите па борбите. Па не може секој јебан суперхерој да има познавање од некоја боречка вештина. И апла очигледно е дека Џесика се воздржува од користење на моќта. Ниту пак покажува некаква желба за тренирање и усовршување на истата.
Видовме што и направи на Рива со само еден удар
6-10 епизода беа врв на сезоната. Не би очекувал нова соло сезона со Џесика. Според прикажаното во оваа се чини дека како лик ќе биде доста актуелна и во серијата на Лук. Севкупно гледано целата сезона е одличен tie in во целиот тој план на Нетфликс за Luke Cage, Iron Fist и Defenders.
Борбите не се проблем, дешавките со килгрејв се, мизерно изиграни. Јрајот особено.
И мене не ми се допадна крајот. Со толкав boost на моќта очекував повеќе од него.
Борбите не се проблем, дешавките со килгрејв се, мизерно изиграни. Јрајот особено.