Jessica Jones

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум до 4 епизода и мене ми фали експлицитна голотија.
Со оглед каков сексуален манијак е Јесика, треба барем цицка да видиме.
Што цицка кај неа, барем гзче...

Јас сум до 4 епизода и мене ми фали експлицитна голотија.
Со оглед каков сексуален манијак е Јесика, треба барем цицка да видиме.

Nema da vidite

kakov smor u pm....sve kul so atmosferata so sakale da ja dolovat i Jessica so e prav narcos smor....ali koreografijata na borbite i super mokite kolku amaterski se napraeni svaka cast novo dno....

Борбите па борбите. Па не може секој јебан суперхерој да има познавање од некоја боречка вештина. И апла очигледно е дека Џесика се воздржува од користење на моќта. Ниту пак покажува некаква желба за тренирање и усовршување на истата.
Видовме што и направи на Рива со само еден удар

6-10 епизода беа врв на сезоната. Не би очекувал нова соло сезона со Џесика. Според прикажаното во оваа се чини дека како лик ќе биде доста актуелна и во серијата на Лук. Севкупно гледано целата сезона е одличен tie in во целиот тој план на Нетфликс за Luke Cage, Iron Fist и Defenders.

Борбите па борбите. Па не може секој јебан суперхерој да има познавање од некоја боречка вештина. И апла очигледно е дека Џесика се воздржува од користење на моќта. Ниту пак покажува некаква желба за тренирање и усовршување на истата.
Видовме што и направи на Рива со само еден удар

6-10 епизода беа врв на сезоната. Не би очекувал нова соло сезона со Џесика. Според прикажаното во оваа се чини дека како лик ќе биде доста актуелна и во серијата на Лук. Севкупно гледано целата сезона е одличен tie in во целиот тој план на Нетфликс за Luke Cage, Iron Fist и Defenders.

Борбите не се проблем, дешавките со килгрејв се, мизерно изиграни. Јрајот особено.

Борбите не се проблем, дешавките со килгрејв се, мизерно изиграни. Јрајот особено.
И мене не ми се допадна крајот. Со толкав boost на моќта очекував повеќе од него.

И подобар fail safe имаше в куќа ко ја прибра. Бустот за џабе. Па и тепајте се меѓу себбе, а можеше 3 пати повеќе да собери, да ги натера да се самоубијаат така шо ќе им речи да скокнат во вода и фино лепо да кидни. Али на крај глупости.
И мене не ми се допадна крајот. Со толкав boost на моќта очекував повеќе од него.

Серијава е иста како ДД само тепање без убивање??

Имаше многу дебилни моменти шо имаше, само шо ја догледав.
Е сеа дали на крај слушалките шо ги носеше Триш беа успешни или не му успеа mind-control на Килгрејв оти мислеше дека е Џесика, па и се обрати со Џесика е прашање шо никад нема да го откриеме, ама дефинитивно беше глупо одиграно се тоа на моменти.
Тенант си растури, тоа е факт.
Втора сезона не верувам дека ќе тераат како DD, реално DD беше боља и подобар прием имаше низ публикава, барем од тоа што читам на нетов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom