Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Братучед ми успеа да земе стипендија и отиде во Америка да студира и покрај тоа што заврши државно средно овде.
Во Јосип Броз можеш да добиеш 2 вида на диплома:Eпа брат ти се снашол со најобична диплома од Јосип Броз,а братучед ми со 3 години од Јосип Броз,четвртата година не му ја дадоа во Америка,и мораше да почне од ново. Не сум сигурен дека онака се предаде дека мора да почне од ново,се распрашаа дали може да полага па да продолжи со нив,не му дадоа..... таа беше,ама у секој случај,не знам дали 1 година што си учел у Мак,втора година да идеш у странство и да ти дадат дали е различно со тоа да завршиш средно овде,па у странство да продолжиш факултет. Можда тоа бил проблемот
А каде реков спротивно?... :jaj:summary: еј дај кажете ми во кое школо да се запишам што ќе ме направи милионер ?????????????
Училиштето нема врска со твојата иднина, најбогатите луѓе на светот не завршиле ниту факултет, а има и некои што не завршиле ниту средно...
Иначе за САБА никој не би можел да ти каже освен ако се јавиш и не побараш детална програма
За Јахта Кемал мислам дека веќе слушна совети и мислења од екс студентите
А каде реков спротивно?... :jaj:
Дај те молам пастирај ми каде го реков токму тоа,дека Јахја ми носи посветла иднинаВо цела тема погоре.:smir:
Повторно ќе те прашам,каде реков дека со приватното ќе имам посветла иднина? Оваа реченица гласи "да придонесам за мојата иднина",а никаде не пишува "за да имам посветла иднина(од тие со државно)" или пак "да придонесам за мојата иднина повеќе од државните" или пак "бидејќи со државните не можам да придонесам за мојата иднина(или никаде не стигнувам)". Не разбирам зошто сакате сами да си изменувате реченици...И на крај и краишта јас најмалку идам у тоа школо за да поминам и да добијам диплома за поминато средно школо. Јас одам таму да добијам знаење и да успеам да придонесам за мојата иднина,а тоа што е приватно средно за кое плаќам пари не значи дека одма јас сум некој си сноб кој едвај чека да го заврши средното со помалце кецови и мисли дека у приватното тоа полесно ќе му успее.
:helou:
Повторно ќе те прашам,каде реков дека со приватното ќе имам посветла иднина? Оваа реченица гласи "да придонесам за мојата иднина",а никаде не пишува "за да имам посветла иднина(од тие со државно)" или пак "да придонесам за мојата иднина повеќе од државните" или пак "бидејќи со државните не можам да придонесам за мојата иднина(или никаде не стигнувам)". Не разбирам зошто сакате сами да си изменувате реченици...
А знаењето се добива и во државните и приватните...нали?
Знаеш да испровоцираш,ама за погрешни нешта. Пред малце сум рекол "јас идам таму за да научам и да придонесам за мојата иднина" а сега ми викаш дека мене иднината ми била поважна. Па види го почетокот на реченицата и види преку што ќе ја стекнам онаа иднина... и прекини да тропотиш кога не знаеш веќе што да кажеш и репкаш глупостиНали, бе златен, ама тебе очигледно не ти е важно знаењето, туку “иднината“. Јебига.
Mummy mummy, he's picking on me!!!!!!!!Знаеш да испровоцираш,ама за погрешни нешта. Пред малце сум рекол "јас идам таму за да научам и да придонесам за мојата иднина" а сега ми викаш дека мене иднината ми била поважна. Па види го почетокот на реченицата и види преку што ќе ја стекнам онаа иднина... и прекини да тропотиш кога не знаеш веќе што да кажеш и репкаш глупости
Не мислам да ти дадам мулти-цитат,бидејќи јас овде не сум во гомна,ти си :smir:Mummy mummy, he's picking on me!!!!!!!!
Абе дете, биди умно и преќути. Знаеш како вика татко ми? Кога си у гомна не претај. Најбеден начин да се одбраниш кога си у криво е да напаѓаш друг.
Па, јебеш га, не е на татко ти школото за да го браниш толку! Олади малку, никој не ти рече да не се запишуеш таму, твој живот, твоја работа, форумот е за сите да си кажат што тие мислат, а не што ТИ мислиш.
Не се жустри толку, зашо со вреѓање нигде не се стига, таман работа да ги вреѓаш сите што те затнале или што не мислат како тебе.
Со тек на време ќе сфатиш дека со инат у животов не се успева, туку со приватно средно школо!:baeh:
И ако мислиш да ми реплицираш сеа со тие мулти-цитат постови, повели. I'll be there.:salut:
Не мислам да ти дадам мулти-цитат,бидејќи јас овде не сум во гомна,ти си :smir:
И уште нешто,кажи ми каде те извреѓав,паметна возрасна девојка што ќе кажува кој треба да говори,а кој да ќути?