И уште еднаш, прочитајте ги сите мои постови, дел по дел. Ако не ги сватите и тогаш, ќе се обидам да ви објаснам многу поубаво и попросто, поопширно, со цел да разберете. И пробајте да се фокусирате дека ова е БОДИБИЛДИНГ, една сосема поинаква средина и наука. Значи, не се работи само за теоретско познавање на тематиката, него и за практична примена на сето тоа кое го тврдам, In vivo и преку спортистите со кои сум постигнал успеси кои во моментов во МК се број еден.--- надополнето: 18 ноември 2013 во 11:15 ---.
Gjoroski сета почит према вас, не мислам да го нарушам вашиот углед и достоинство..., ама која акредитација ја имате за јас или другите да ги читаме вашите постови, тоа што долгогодишно се бавите со спортов немора да значи дека сте нутрициониста, физиотерапефт или незнам што..од ова што го читам можам да констатирам само надри-лекарство......
- Не е проблем другар.....Ама според тебе Ronnie Coleman има најголемо познавање во спортов.......стави слика од тебе да видиме колку е оптимално
Ne bi rekol deka Gjoroski ne gi znae pricite sto ti gi kazuvas tuka i studii pozadi nego ima eden kup prvaci i uste tolku se spremaat od negovo licno iskustvo znaenje a kako covek sto e najdolgo vo sportov vo Makedonija znae tocno kako stojat rabotite( malku ako go sledish ke vidish) . Pokratki patishta sto gi spomenuvas isto taka veruvam deka mnogu odamna gi ima provereno i probano pa znae tocno sto "raboti" a sto ne. Bi trebalo da primish sovet ili barem sugestija koa ti kazuva namesto da se konfrontirash so google studii i istrazuvanja koi gi ima od den na den se povekje. I da Bildingot ima cela nauka pozadi sebe zatoa ima mnogu agli koi treba da se pokrijat i detali za da bide uspeshen.
I da so faktot deka spodeluva znaenje za koe bi trebalo da naplakja kako sekade sto se pravi toj sepak go pravi toa na Forum i dava odgovor na sekoj pocetnik i na sekoj koj zaglavuva nekade, bi trebalo da dobie podrshka i zasluzena pocit.
Ако Gjoroski има акредитација и тогаш дава бесплатни совети тогаш секоја чест према него, ама ако нема зарем би платил ти на некој лик за таков совет? Квази-нутриционистичи ??
Би верувал ли на човек што споредува јаглехидрати со нафта......
Сигурно им дава најдобра нафта на своите натреварувачи штом се број еден...Не мислам никого да навредам, немојте да ме сватите погрешно.
Мило ми е што се согласуваме до негдеПризнавам. Конечно некој кој знае повеќе, може повеќе. Мило ми е. Време е да се пензионирам.