Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што мислите за Rice Cakes ? Се препорачуваат ли за пред тренинг , која е препорачаната дневна количина ?
![]()
Да и и мене ме интересира за овие, дали се солидна замена за некаков оброк кога ептен немаш време- на работа кога немаш време дома да припремиш подобар оброк?
Да и и мене ме интересира за овие, дали се солидна замена за некаков оброк кога ептен немаш време- на работа кога немаш време дома да припремиш подобар оброк?
Од каде купувате месо и по која цена? има ли некаде низ скопјево поефтин стек и туна ? кој ви е најиплатлив извор на протеин ?
Од каде купувате месо и по која цена? има ли некаде низ скопјево поефтин стек и туна ? кој ви е најиплатлив извор на протеин ?
Џигерот доага најисплатлив лани го јадев многу ама некако вкусот лош ми доагајас земам ко КАМ али не е нешто посебно стекот, некогаш и во Стокомак земам стек али не ми текнува точно колку беше. Инаку пробај пилешки џигер менувај понекогаш немора да е стек, а и копан не е лошо ако го јадеш без кожа ко поефтинко![]()
За овие три четри години само Сардина неам пробано .. има ли тоа протеин како е со нутритивни вредности ?
А стек никако под 200таубо
Џигерот доага најисплатлив лани го јадев многу ама некако вкусот лош ми доага
Е сеа не сум го пробал од стокомак можда поубав е, ке зеам денес да видам како ке помине
Аууу одлично сардинава , скроз ја имав заборавено дека постоине џигер од кам земам, стек од стокомак чат патинаку џигерот мене со сенф, буковец малку ми е одличен
3-4 пати неделно џигер си земам, 2-3 пати копан, 2-3 пати стек
нема кеш за повеќе....сардината ти е од рибиве најисплатлива. Протеин нз точно али околу 25гр мислам дека по конзерва е....нека ме исправи некој ако грешам
--- надополнето: 11 декември 2013 во 14:14 ---
http://nutritiondata.self.com/facts/finfish-and-shellfish-products/4114/2 еве за сардина
Аууу одлично сардинава , скроз ја имав заборавено дека постои25 грама е повеке од солидно Фала многу на инфото поготово за сардината
![]()
Таа од КАМ, одамна не сум ја купил ако е уште 29 денари, има 22 грама протеин на 100 грама и 160 калории, 1.2грама омега 3, ала ГолдВеј пиешЗа овие три четри години само Сардина неам пробано .. има ли тоа протеин како е со нутритивни вредности ?
60денари 44 грама протеин па па паТаа од КАМ, одамна не сум ја купил ако е уште 29 денари, има 22 грама протеин на 100 грама и 160 калории, 1.2грама омега 3, ала ГолдВеј пиеш125грама е пакувањето, отфрли конзерва и течност, ќе ти се фати околу 90гр мислам.