Biljbilj08
1987
Od kade mozam da najdam kozjo mleko? Ako poznavate nekoj sto prodava pisete mi vo PP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По правило што повкусна урдата тоа помасна, затоа што мастите го даваат вкусотЗемав некоја си Малешевска урда.Премногу е вкусна,како путер е скоро.Незнам ама мене ми изгледа многу мрсна,дали некој знае нешто за оваа Малешевскава?
По правило што повкусна урдата тоа помасна, затоа што мастите го даваат вкусот
На декларациите читав кај повеќето урди им пишува содржат растителни масла или имаат повеќе масти па се одлучив за Идеал Шипка (од тие што беа на рафт). Ако му е за верување на декларацијата, на 100 гр имаше 1.5 маснотии и 14 гр негде протеини. Не е некој однос ама за мала промена...
Искрено не се сеќавам на опаковката, мислам дека не беше зелена ама можда сум грешка. Само запаметив од другите имаше најмалку маснотии, најмногу протеини. Во Тедико беше, баш ќе видам викендов после работа.![]()
Ваква? Кај ја најде жити се, ја немам видено никаде веќе една година.
Не сум купил одамна од оваа користам друга од една жена од пазарчето у ѓорче а оваа редовно ја гледам у тинекс у ѓорче![]()
Ја ваква нон стоп купувам у Тинексот (е сеа не знам шо населба се фаќа) после мостот близнаци аеродром - спроти фон шо се гради.![]()
Ај кажи им ако сакаш и накај Струмица да разнесуватЈас не ви отркивам од кај ја земам ќе ми ја земете цела.
Им пишав и сирења да прават ниско маслени на Идеал Шипка![]()