Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
16100574_ede36d71.jpg

Го има ли овој јогурт кај нас ? Или нешто слично со мал % масти а над 10г протеин во 100г јогурт.
12799215_526977244149902_2568578853331958506_n.png

Имаш од бимилк нешто слично

Нискомастен обичен јогурт и дозерка протеин ќе ве фати колку овој фит :D многу фенси се вакви работи, а не вредат ако се погледа составот.

Мислам пбц имаа нешто акција со овие гратис ги даваа со сметка над некоја сума

Мислам пбц имаа нешто акција со овие гратис ги даваа со сметка над некоја сума
Јас еднаш јадев спанаќ во комбинација со кисело козјо млеко и одма поголем од Попај станав :D

Абе од едно ништо не бива, дневно ти треба голема количина на протеин (од 1гр до 3-4 гр по килограм телесна тежина), ако чекаш да го внесеш од фенси јогурти со по 15грама на паковање си го ебал ежот и тоа на летање.

Да, глупости даваат. Мене со над 2500 ми дадоа сируп за палачинки со 0 калории а земав гејнер. Боље вака шејкер или слично...

Нискомастен обичен јогурт и дозерка протеин ќе ве фати колку овој фит :D многу фенси се вакви работи, а не вредат ако се погледа составот.
Брат ми во америка користи нон стоп вакви, неделно по 1-2 големи пакувања, најчесто пред спиење со овошје се супер оброк. Таму ги има во какви не вкусови (купува Зои грчки јогурт)... знам дека ние немаме тука некој избор а и да има цената можам да зимислам каква ќе е за наш стандард... иначе овој фит го имам пробано, сра.е у боја.

Вчера се зачитав нешто по нет за сенфот. Се слагате ли дека е производ што може да се консумира (во нормални граници секако, колку да си го зачиниш варениот стек) додека си во режим на губење килограми?

Како го припремате оризот ?
Стави во тава за печење сув, промешај го со вегета и зачини додека е сув, тури вода да го прекрие и барем пола цм над него, стави го во рерна да се пече околу 45-1час на 200-220 степени (ќе видиш кога испарила водата, а тој е мек за конзумирање), на половина од печењето јас му додавам и зеленчук плус печурки кога имам. Ако имам пилешко на менито посебно копани додавам од водата во која се варени копаните, иако има троа мрсничко оризот е повкусен ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom