Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Нискомастен обичен јогурт и дозерка протеин ќе ве фати колку овој фит :D многу фенси се вакви работи, а не вредат ако се погледа составот.

Wap

Член од
26 јануари 2016
Мислења
61
Поени од реакции
14
Мислам пбц имаа нешто акција со овие гратис ги даваа со сметка над некоја сума

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Мислам пбц имаа нешто акција со овие гратис ги даваа со сметка над некоја сума
Јас еднаш јадев спанаќ во комбинација со кисело козјо млеко и одма поголем од Попај станав :D

Абе од едно ништо не бива, дневно ти треба голема количина на протеин (од 1гр до 3-4 гр по килограм телесна тежина), ако чекаш да го внесеш од фенси јогурти со по 15грама на паковање си го ебал ежот и тоа на летање.

G

garthok

Гостин
Да, глупости даваат. Мене со над 2500 ми дадоа сируп за палачинки со 0 калории а земав гејнер. Боље вака шејкер или слично...

X3m

Титула по желба
Член од
20 јуни 2007
Мислења
445
Поени од реакции
177
Нискомастен обичен јогурт и дозерка протеин ќе ве фати колку овој фит :D многу фенси се вакви работи, а не вредат ако се погледа составот.
Брат ми во америка користи нон стоп вакви, неделно по 1-2 големи пакувања, најчесто пред спиење со овошје се супер оброк. Таму ги има во какви не вкусови (купува Зои грчки јогурт)... знам дека ние немаме тука некој избор а и да има цената можам да зимислам каква ќе е за наш стандард... иначе овој фит го имам пробано, сра.е у боја.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Вчера се зачитав нешто по нет за сенфот. Се слагате ли дека е производ што може да се консумира (во нормални граници секако, колку да си го зачиниш варениот стек) додека си во режим на губење килограми?

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Како го припремате оризот ?
Стави во тава за печење сув, промешај го со вегета и зачини додека е сув, тури вода да го прекрие и барем пола цм над него, стави го во рерна да се пече околу 45-1час на 200-220 степени (ќе видиш кога испарила водата, а тој е мек за конзумирање), на половина од печењето јас му додавам и зеленчук плус печурки кога имам. Ако имам пилешко на менито посебно копани додавам од водата во која се варени копаните, иако има троа мрсничко оризот е повкусен ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom