- Член од
- 1 февруари 2014
- Мислења
- 218
- Поени од реакции
- 368
![]()
Го има ли овој јогурт кај нас ? Или нешто слично со мал % масти а над 10г протеин во 100г јогурт.
![](https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/l/t1.0-9/12799215_526977244149902_2568578853331958506_n.png?oh=ca72e8aec025387a8ba8259ae402ef65&oe=57E16C0B)
Имаш од бимилк нешто слично
![]()
Го има ли овој јогурт кај нас ? Или нешто слично со мал % масти а над 10г протеин во 100г јогурт.
Да бе, со сметка над 500 денари ти даваат едно вакво гратис, топ промоција стварноМислам пбц имаа нешто акција со овие гратис ги даваа со сметка над некоја сума
Јас еднаш јадев спанаќ во комбинација со кисело козјо млеко и одма поголем од Попај станавМислам пбц имаа нешто акција со овие гратис ги даваа со сметка над некоја сума
Брат ми во америка користи нон стоп вакви, неделно по 1-2 големи пакувања, најчесто пред спиење со овошје се супер оброк. Таму ги има во какви не вкусови (купува Зои грчки јогурт)... знам дека ние немаме тука некој избор а и да има цената можам да зимислам каква ќе е за наш стандард... иначе овој фит го имам пробано, сра.е у боја.Нискомастен обичен јогурт и дозерка протеин ќе ве фати колку овој фитмногу фенси се вакви работи, а не вредат ако се погледа составот.
Се слагаме.Се слагате ли
На две чаши ориз 3 и пол чаши вода.Ке биде сув многу, а така ми е најубав за јадење.Како го припремате оризот ?
Стави во тава за печење сув, промешај го со вегета и зачини додека е сув, тури вода да го прекрие и барем пола цм над него, стави го во рерна да се пече околу 45-1час на 200-220 степени (ќе видиш кога испарила водата, а тој е мек за конзумирање), на половина од печењето јас му додавам и зеленчук плус печурки кога имам. Ако имам пилешко на менито посебно копани додавам од водата во која се варени копаните, иако има троа мрсничко оризот е повкусенКако го припремате оризот ?
ова не е гурманско катче бе, алоако има троа мрсничко оризот е повкусен![]()
Нема зијан од троа мрсничко дур не надминиш калории, иначе маса је мама.ова не е гурманско катче бе, ало
не станува збор за што е повкусно