Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали има некој што би ми направил исхрана за зголемување на мускулната маса ? нормално би му платил,inbox me
Изварката од Идеал Шипка (14г протеин; 1г јаглехидрати; 1г масти на 100г), само тешко се наоѓа.Препорака за некоја понискомаслена урда?Досеа шо имам начекано од Здравје е со најмала малсеност,на 100грама,10грама масти и 15 протеин.
Изварката од Идеал Шипка (14г протеин; 1г јаглехидрати; 1г масти на 100г), само тешко се наоѓа.
Препорака за некоја понискомаслена урда?Досеа шо имам начекано од Здравје е со најмала малсеност,на 100грама,10грама масти и 15 протеин.
Јас може да ти дадам препорака за најнискомаслено сирење. Козјо од Богданци. Го има во Кам Маркетите.
Препорака за некоја понискомаслена урда?Досеа шо имам начекано од Здравје е со најмала малсеност,на 100грама,10грама масти и 15 протеин.
Изваркава која што ти ја препорачаат ја нема веќе, јас ја начекав пред месец дена во Рептил маркети и зедов одеднаш неколку паковања, али бев пред два дена и нема, има некои други од овие со по 15гр масти.....
Значи Здравјето е со најмала масленост моментално,а?Ако е до протеинот,има и од Кам со 25грама протеин ама и 30грама мастизначи се на се ако целам на дефиниција,треба да баталам урда или на некој минимум да ја сведам?
Еве сум јас 16ти ден на кето, јадам само јајца, пилешко, говедско, сардини, јогурт, малку салата и тоа...дури имав урда од идеал шипка ја јадев пред легнување неа, сега само на овие работи сум.
Веќе ко прајме муабет за то јајцата цели да ги јадам или само белката,гледам жолчката има повеќе незаситени масти,ама сепак масти си се масти?![]()
Колку грама масти има на 100г ?
Не се наоѓа затоа што не ја произведуваат веќе во вакумирани кесички , само на канти од 10кг (инфо од дистрибутер)
Братче за масти те праша,а не за калорииПа негде 200-300 калории во 100 грама. Овчото и кравјото тродупло имаат. А и плус козјото е здраво сирење. 100 грама дневно доволно е.
--- надополнето: 26 декември 2013 во 12:19 ---
Братче за масти те праша,а не за калории![]()