iPhone 3G од Т-Мобиле

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
ти се префрлаат во наредниот месец парите што ке ги платиш така што и 10 ден муабет да направиш ништо не губиш.. а ова со може ке сакам да земам број на друг провајдер е само изводење.. факт е дека сите што сме земале броеви на вип или whatever сме ги имале дур да го потрошиме кредитот а ни тогаш не ни биле цело време во апарат.. освен ако е посебен (втор мобилен што кажа дека не би носел:toe:):smir:

Теоретски да .... ево мајка ми имаше од т-мобиле Relax 500 мислам дека беше и то со минутите абер немат.... 2 месеци немаше свртено од телефонот и ај рече ќе вртам од овај сега да ги потрошам минутиве и да го раскинам договоров и ко дојде сметкана ништо све по тарифа наплатено итн......

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.208
Поени од реакции
8.306
Теоретски да .... ево мајка ми имаше од т-мобиле Relax 500 мислам дека беше и то со минутите абер немат.... 2 месеци немаше свртено од телефонот и ај рече ќе вртам од овај сега да ги потрошам минутиве и да го раскинам договоров и ко дојде сметкана ништо све по тарифа наплатено итн......
значи ако немаш искористено од претходниот месец разговорите се префрлуваат во тековниот месец ако и тогас не ги искроситиш автоматски се губат..

S

stereo m'c

Гостин
кој сака да биде оплачкан на поштен начин нека иде да си купи ифон !! овие не се тачни нека му става некој по пристојна цена, а не тука даваат некој пакети од кој боли глава...

Член од
22 септември 2008
Мислења
185
Поени од реакции
4
човек ако има толку многу пари дури и за фрлање подобро нека ги даде во некој дом за деца без родители а со тоа ке направи добро дело

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
значи ако немаш искористено од претходниот месец разговорите се префрлуваат во тековниот месец ако и тогас не ги искроситиш автоматски се губат..
Да де .... нигде немат детална сметка да видиш колку минути ти останале и слично

P

Princ

Гостин
Како тоа нема детална сметка нигде? Јас си ја плаќам околу 90 денари и секој месец ми стигнува. Детално секој денар од сметката кај е потрошен. Муабетиве ви се...

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Како тоа нема детална сметка нигде? Јас си ја плаќам околу 90 денари и секој месец ми стигнува. Детално секој денар од сметката кај е потрошен. Муабетиве ви се...
истово и јас сакав да го кажам.. имаш детална сметка и све си знаеш кај си потрошил колку си зборел колку пораки си пратил све што си направил во тековниот месец

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Абе другарчиња џабе плачете,ако ви е скапо не го купувајте.Па овој телефон не е за некој како мене и некои луѓе погоре.Овој телефон е за бизнис корисници кои прават секој месец по 3000-4000 сметка значи нема да осетат дека го плаќаат телефонот зашто они се навикнати на тоа.А тие таквите како мене што ставаат 100че на недела-две ке си користиме нормален телефон за нормална потреба!

Член од
20 септември 2007
Мислења
68
Поени од реакции
1
ALOOOO T- MOBILE NEMAAT 3G MREZA.

Член од
8 јуни 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Nemaat, da
ama bitno se reklamiraat so 3g mreza
:)
PS: zoshto da plakjate za detalna smetka? ne e toa neshto shto si sleduva po default?
Vo vip imate detalna.. ama ne se naplakja..

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
истово и јас сакав да го кажам.. имаш детална сметка и све си знаеш кај си потрошил колку си зборел колку пораки си пратил све што си направил во тековниот месец
плус 90 денари.... на 250 претплата пример и да плаќам уште 90 денари .. лоол зато космофон и немаш гајле

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
плус 90 денари.... на 250 претплата пример и да плаќам уште 90 денари .. лоол зато космофон и немаш гајле
Otidovme offtopik se izvinuvam.ama sakam da ti kazam deka za detalna smetka ne plakas nisto :smir:

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Jas pred malce im gi vidov tarifnite paketi so koi se prodava iPhone...so sekoj od niv ima da go platis telefonot blisku 900-1000 evra na kraj na dogovorot, s e duplo od cenata na pazarot. Stvarno se napraveni tarifnite modeli ZA DEBILI, ama sekako nekoj ke im "legne na brasnoto" na T-Mobile, sekojpat se naogjaat i takvi.

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
se

iphone 3г од т-мобиле а тмобиле немат 3г?????Wtf?
ima i t-mobile 3g koj naskoro ce go pusta za site korisnici i toa od 7.2megabita

Blackberry Storm go davaat za 0 den na dogovor 24.So koja i da e tarifa na 24.Eve primer smart 500 imas 500 pretplata(590 so ddv) i jas koristis kon t-mobile i cosmofon a kon vip ti e 0 den.Aj sega kazete da ve vidam so se isplati.ako prodolzi vaka vip a isto i t- mobile nisto cudno da se prefrlam na vip.iako koristam t-mobile 8 godini .
ti samo nadaj deka e 0den za taa pretplata 0den e za tarifa smart + bb tarifa od 800den na suvo = na 1300+ddv koj so imas za zborenje samo do 500:nesum:

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
ima i t-mobile 3g koj naskoro ce go pusta za site korisnici i toa od 7.2megabita

ti samo nadaj deka e 0den za taa pretplata 0den e za tarifa smart + bb tarifa od 800den na suvo = na 1300+ddv koj so imas za zborenje samo do 500:nesum:
ako si cital dobro ce videse deka se imam popraveno 2 posta podolu.A postov so si citiral e od pred mesec i pol taka da jas ko go napisav nemase na web stranatata od vip deka treba da imas i bb tarifa.bidi vo tek so vremeto :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom