S
Stef Bachatero
Гостин
На ебај се 250 долари нагоре.
Па напишав дека прави месечно по 5 - 6000 можеби така да не е тоа доплнителен трошок, а и ништо не губи ни со тој договор од 24 месеци.Само внимавај бидејќи договорот е на 24 месеци. Значи 24*3600=86.400.
Да не се пишмани случајно што си му син/ќерка/штоидае.
Редизајн?? Зошто редизајн??? Баш е перфект, ако сакаш малце промени имаш да си менвиш теми.Беше декс, беше... Читни да видиш што се дешава кај корејците и јапонците. Пред некоја година се тепаа за него сега ниту го бараат. А веќе истите опции ги нуди Сони Ериксон, Нокиа, ЕлЏи, Самсунг и тоа со поевтини цени.... така да Ај-фон само оперативниот е од MAC и изгледот другото веќе сите го имаат. Потребен им е редизајн
Доколу телефонот ти е jailbroken, највероватно имаш програма cydia. Доколку ја имаш ја стартуваш, и од долу одбираш Sections, се отвара една листа каде што треба да одебереш THEMES (SringBoard) - и си ја одбираш таа што сакаш. Па кликаш на instal.Joey може да ми кажеш од кај ги слегна/инсталира темиве ми треба
Брале дај бе прочитај малку погоре! :nesum:Знае ли некој дали може на веќе постојан број на пост-пејд да се направи договор од 2 години за тарифата од 3600 и да се земе телефонот за 1 денар или мора се да оди преку нов број? :smir:
Брале, прочитав ама исто така во Т-Мобиле ми кажа една кокошка што очигледно врска немаше дека мора нов број да зимам затоа и прашав некој да не е за истата опција.Брале дај бе прочитај малку погоре! :nesum:
Може на постоечки број али да немаш договор текучи на него!
Тешко дека ке го најдеш 3G за 300 евра. Ретко се наоѓа и за 400 сега за сега. Дури и стариот ретко се наоѓа и за 250 евра.Па можеш на старо 1-2 месеци користен да го купиш за 300 евра.
BTW ако некој продава iPhone 3G на старо 8/16 GB нека ми пише ПП за подетални информации за телефонот и колку шлупки би ме коштало тоа чудо...:smir:
Оф мајко моја не ми збори за нивниов кол центар.Брале, прочитав ама исто така во Т-Мобиле ми кажа една кокошка што очигледно врска немаше дека мора нов број да зимам затоа и прашав некој да не е за истата опција.
Па добро и да е 500 евра и првиот модел и вториот на старо, сепак е поефтино за разлика од тој во T-Mobile. Во T-Mobile натрескаа цена што е многу повисока отколку што можеме ние македонците да си дозволиме. Да дадам 86.400 ден. за еден телефон што за 2-3 месеци ќе му помине модата и ќе излезе нов нема шанси.:smir:Тешко дека ке го најдеш 3G за 300 евра. Ретко се наоѓа и за 400 сега за сега. Дури и стариот ретко се наоѓа и за 250 евра.