D
DeviL_32`
Гостин
може ли некој да ми ја објасни тарифата i3.600 плс 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
може ли некој да ми ја објасни тарифата i3.600 плс![]()
Да, али не верувам дека голем дел од луѓето во оваа држава имаат вишок да фрлаат пари. Колку и да зборам, нема никогаш да потрошам околу 50 000 денари разговор на мобилен.( во мобиларите е нели околу 30 000 телефонот). Значи тоа е некаде 2000 денари месечно за разговори
Па и во T-Mobile iPhone 3G 8GB e 30.000 во постпејд, на никаква доверба, значи после 2 месеци можеш да го раскинеш постпејд договоротДа, али не верувам дека голем дел од луѓето во оваа држава имаат вишок да фрлаат пари. Колку и да зборам, нема никогаш да потрошам околу 50 000 денари разговор на мобилен.( во мобиларите е нели околу 30 000 телефонот). Значи тоа е некаде 2000 денари месечно за разговори
Очигледно не си фатил iPhone во рака, нели :wink:За телефон со 2MP камера и нема камера за повици и месечна претплата од 3.600ден (претплатава е една третина плата)? НЕ ФАЛА!!!
Очигледно не си фатил iPhone во рака, нели :wink:
Затоа што често се случува месечно да правам и по 1000-1500 денари муабет, а некогаш знам да напраам и 100 денари муабет![]()
Очигледно не си фатил iPhone во рака, нели :wink:
Очигледно се пали на мегапикселите![]()
ne se normalni 21500denari da im dades za mobilnioy i plus pretplata od 900 denari osven za taa od 3600den bez pari hahahaha
nema sansa da se dade tolku pari za toa![]()