iPhone 3G од Т-Мобиле

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Океј е,само две години закаснивме овој пат.

Не коментирам за цена,гледам Точкест ми ги прочитал мислите (повторно ! :mad:)

Само да спомнам,ја знам причината зашто е донесен.
Кај нас на факс беше генералниот на Т-мобајл,држеше предавање како специјален гостин.
На крај,кога беше време за прашања,еден колега стана и праша : А зашто имате iPhone кога не е донесен во Мк и сами си ја пробивате мрежата?

Он само се насмеа...и ете,донесе iPhone!

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Што дека, кога поголемиот дел од карактеристиките и спецификациите на iPhone-от не можат да се искористат кај нас.

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
iphone 3г од т-мобиле а тмобиле немат 3г?????Wtf?

D

DeviL_32`

Гостин
Е стварно претераа со цените значи....

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Колку е само скап ајфонот со пакетот од 900 денари лол

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Пред неколку саати поминав до Т-Мобиле да прашам баш за цениве како стојат...
Госпоѓата ми навести дека оди со ДОГОВОР од 1 година...

Јас па се израдвав, ко видов 1 денар...
НО МЕ ЕБА КО МИ РЕЧЕ , за 1 ДЕНАР да го земиш телефонов...треба да се опрчиш 12 месеци по 3600!

P

Princ

Гостин
Ако договорите се на 12 месеци пак е добро, туку мене уште не ми се верува и чекам да објават дека на 24 месеци се договорите :toe:

I

Ivan_FBI

Гостин
Ако договорите се на 12 месеци пак е добро, туку мене уште не ми се верува и чекам да објават дека на 24 месеци се договорите :toe:
Ок тоа, ама ај пресметај 12 месеци по 3600 :jaj:

P

Princ

Гостин
Ок тоа, ама ај пресметај 12 месеци по 3600 :jaj:
Немаш дигитрон? :icon_lol:
Испаѓа 43200 денари. Ама тука имаш и 10 часа разговори месечно што воопшто не е за занемарување. Да речеме ако минута чини 5 денари (знаеме дека чини повеќе, ама не ме бива со дропки) значи месечно имаме 3000 денари разговори (скоро безпари ајфоунот му доаѓа). Добро е, ќе повторам, ако е на 12 месеци договор.
Пазете, ајфоун е скапа играчка и не е за секого. За секого е Alcatel A50 :pipi:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Што дека, кога поголемиот дел од карактеристиките и спецификациите на iPhone-от не можат да се искористат кај нас.
Кои се тие "спецификации кои не можат да се користат"?
И тоа поголем дел...
Не, баш ме интересира. 3G?

Колку е само скап ајфонот со пакетот од 900 денари лол
Е колку?

Понудата е одлична, и тоа со вклучен трафик за сурфање, претплата, разговори... Во споредба со тоа колку го продаваат батки на црно, дури и повеќе од одлична е понудата со вклучена претплата.

Кој мисли спротивно, ќе извадиме калкулатор и ќе направиме математика. Па ајфоун кец користен по година ипол на старо сеуште држи цена по 250 евра,

Јак штик, эа истите пари (дури и поефтино) ќе си эемеш ајфоун ќе го однесеш кај Некро, ќе му ебе матер и ќе го користиш со било каква картица на било каква тарифа
Жити се? Ајде, и ти земај калкулаторот во рака.

Дај плавјазоти тетратчето и да пресметаме.
24 месеци претплата X 900 денари = 21 600 денари. Да го купиш ајфоунот со i900 тарифата е 21 600 денари од 8 гига и 26 590 денари од 16 гига. 21 600 + 21 600 = 43 200= 708 евра. Па поише ми се исплати да го зеам од кај Некро или од кај било кој друг човек. Барем за човек како мене што месечно троши по 300/500 денари месечно на мобилниот МАКСИМАЛНО ми се исплати премногу да го зеам телефонот за 450/500 евра
Е ај да пресметаме баш. Ама ти, изгледа рачунаш само телефон, а вкалкулирана претплата со време за разговор не рачунаш. Колку ќе потрошиш на сметки за 2 години? Или, си од тие кои само титкаат? : )

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Се исплати за тие шо праат месечно голема сметка, и тоа како се исплати.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
И да сакате да купите, чисто суљам дека ќе има.Уште од сеа се продадени по фирми и некои нивни корисници:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom