Infected Mushroom @ Скопски Саем - 19.09.2008

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Бада Бинг имаш гратис бокс од мене. :pos:

И не се двајца „гнасни“ евреи, као 2-јца почнале а сега се 5-рица, и моментално живеат и творат во Лос Ангелос.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Тачно и богами вреди да се посети.... ке има пичина... мислам причина :D незнам да кажам Р :D

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Во Охрид ќе се продавет негде карти?

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
eee za toa druze aber neam... zatoa prakjaj rodnini prijateli so ti ziveat tuka u skopje da ti kupat... :D

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Еве го и официјалниот флаер :wink:

На задната страна доле лево имате за цената :)

Кој не може да види, до 18ти септември = 500 ден.
На 19ти = 600
На врата уште не решиле колку да наплаќаат.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
На врата 700 денари. 100% е точна информацијава.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
хмм па добро немаат големи вариации во цени за разлика од скази шо од старт до врата се множи цената со 3

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ај да пишеме ривју...

Со Алек и другар му негов (овој над мене centarec) се чекавме пред билетарата на саем, и тргнавме на кај халите, мислејќи дека журката е во Metropolis Arena, но не била таму туку во Хала 2, и ни падна еден бед, но нема везе....

Влеговме... халата сеуште се пунеше, имаше доста народ, коа влеговме го начекавме Сателајт загревајќи ја публиката, не пречека со Celldweller - Frozen (Vibe Tribe Remix), и си продужи со неговиот сет со познати тракичиња до кај 1 и пол.

Публиката беше нестрплива да излезат Инфицираните Печурки на сцена, Сателајт заврши, публиката дава аплаузи, вика, се дере, незнаеш дали му аплаудираат на Сателајт или на Инфицираните Печурки што излегоа на сцена.

Печурките почнаа со Cities Of The Future и ептен се створи една атмосфера АУУУФ... Duvdev изиграваше диригент на публиката, Ерез Нец се унесе со гитарата, а тапанарот откачи. Клавијатуристот Ерез Ајзен смирено и профи си ја заврши работата.

На Becoming Insane и Vicious Delicious беше откачување, публиката со рацете горе.

Негде 5 до 3 завршија со Special place, но после по урлањето на публиката со зборовите "we want more" се вратија на бис, и за крај завршија со I Wish.

И после нив Навигатор се стаи у негов стил, full on до максимум.:vozbud:

Гратис видео:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Искрено,Навигатор повеќе ми се свиѓаше него печурките......ама немам лоши зборови за нив,одлична журка,диригентот беше добар:pos2::pos2:
Добар камбек направија со I wish и си отидоа,некако брзо ми помина времето додека беа на сцена,ваљда пошто малце време беа:pos2:

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
И не се двајца „гнасни“ евреи, као 2-јца почнале, а сега се 5-рица, и моментално живеат и творат во Лос Ангелос.
Јас на саем не им го видов 5тиот фраер :kesa: изглеа болен бил:jaj:

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Стрварно беше преубо ама само сат и пол свиреа шое кратко али атмосверата беше преуба.
А тој 5тиот тука бесе го видов ама не свиреше

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Јас на саем не им го видов 5тиот фраер :kesa: изглеа болен бил:jaj:
На 5-тиот фраер не му дадоа да свири, инаку се врткаше на стејџот горе.

П.С. Devil-king боље ишта него ништа.

Kajgana Shop

На врв Bottom