Infected Mushroom @ Скопски Саем - 19.09.2008

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Море Земзела, ти си ми барем врсник и човек кој го почитувам.
Дај фати читај што пишува на рекламата!!!

За Скази карта беше 250, така да за овие ќе биде 300-400, по моја слободна проценка.
Добро дуже сепак убаво кажа вотка,Скази беше 50 пути дојден овие доаѓат втор пат,чул те Господ 300-400 денари :smir:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522
Добро дуже сепак убаво кажа вотка,Скази беше 50 пути дојден овие доаѓат втор пат,чул те Господ 300-400 денари :smir:
Клаберишча, само еден совет (за неинформисаните) : нормално, како и секогаш кога ДД организира журка, попожелно е да си набавите карта во претпродажба од овластените места, со стандард цена (250-300-400 ???) , и покрај тоа што би можело да има и поставена фиксна цена за на врата од пример лупам 500 денари! Верувајте, нема да биде така :pos: а и не е првпат!
Заклучок : кој сака да се прави фраер (на ДД жур) и да плати на врата...ќе го јаде немиен :helou:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ај бе нека дојде веќе 19,09..ми се иде :)

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Значи ја мислам дека картата ќе биде 350 бидејќи толку беше и за Раџа Рам во МКЦ и за ГМС во Б2. И двете журки како и оваа беа организирани од Digital Dance.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Ооо ова интересно , проблем ми е шо треба да си давам 1500 се на се за да дојдам , ама ако сум при пара не се пропушта. :vozbud:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Друго е МКЦ и Б2 за разлика од Инфектед на саем.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522
Ај ако испадне сите клаберишча од Скопскиов регион да се збереме масовно да идеме, идам и ја, па шо ќе праам
Али за музиката нема да идам сигурно, разочаран сум од инфицираните пеќурки, слаби се :pos:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Манс, јас и тис ќе идеме за проводот, и јес да е фејЌерски, ама ќе бркаме пиЌки. Да надокнадиме за Бреинсел што не контактирафме ниедна пиќка. Д’ил?!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522
Манс, јас и тис ќе идеме за проводот, и јес да е фејЌерски, ама ќе бркаме пиЌки. Да надокнадиме за Бреинсел што не контактирафме ниедна пиќка. Д’ил?!
Ит из а Дил, Тончи!
Метрополис, ПиЌки'с, етц..етц..хир ви гоу! :pos:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
А сериозно ќе доаѓале цел состав? Да не биде само бубњарот и гитаристот :/

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.857
Поени од реакции
11.522
За 1ви мај! На Хамзипашини конаци!

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
А сериозно ќе доаѓале цел состав? Да не биде само бубњарот и гитаристот :/
Абе на сликата се сите па се надевам дека сите ќе дојдат. Како и да е топ ќе биде. Иначе за тој шо рече дека ова не Б2 ни МКЦ да го потсетам дека Карл Кокс дојде преку Авалон а картата беше само 600 ден. што значи дека за ова над 400 нема да биде.

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Infected Mushroom на 9. септември во Скопје

Популарниот гоатранс-двоец од Калифорнија, познат по името Инфектед машрум (Infected Mushroom), на 9. септември во живо ќе музицира на забавата организирана од домашната промоторска куќа Дигитал денс. За потребите на настапот кој ќе се одржи на Скопски саем, популарното дуо доаѓа со уште неколку музичари кои свират со нив на ваквите концертни музицирања во живо.
Групата која вторпат ќе гостува пред скопската публика, домашна поддршка ќе добие од ексклузивците на Дигитал денс. Зад Инфектед машрум стојат Ерез Ајсен и Амит Дувдеван - Дувден, кои повеќе од една деценија се една од водечките групи на глобалната гоатранс-сцена.

Вметнувајќи пумпачки бас, впечатливи мелодии, живи инструменти и вокали во своите песни, ја заразија светската транс-публика, која секогаш со нетрпение го очекува секој нивен настап, без разлика дали двоецот свири во живо или поединечно вртат плочи како диџеи.

Забавата на Скопски саем почнува од 23 часот, а наскоро ќе биде позната и цената на билетите.

!!!ИЗВОР!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom