Ај да пишеме ривју...
Со Алек и другар му негов (овој над мене centarec) се чекавме пред билетарата на саем, и тргнавме на кај халите, мислејќи дека журката е во Metropolis Arena, но не била таму туку во Хала 2, и ни падна еден бед, но нема везе....
Влеговме... халата сеуште се пунеше, имаше доста народ, коа влеговме го начекавме Сателајт загревајќи ја публиката, не пречека со Celldweller - Frozen (Vibe Tribe Remix), и си продужи со неговиот сет со познати тракичиња до кај 1 и пол.
Публиката беше нестрплива да излезат Инфицираните Печурки на сцена, Сателајт заврши, публиката дава аплаузи, вика, се дере, незнаеш дали му аплаудираат на Сателајт или на Инфицираните Печурки што излегоа на сцена.
Печурките почнаа со Cities Of The Future и ептен се створи една атмосфера АУУУФ... Duvdev изиграваше диригент на публиката, Ерез Нец се унесе со гитарата, а тапанарот откачи. Клавијатуристот Ерез Ајзен смирено и профи си ја заврши работата.
На Becoming Insane и Vicious Delicious беше откачување, публиката со рацете горе.
Негде 5 до 3 завршија со Special place, но после по урлањето на публиката со зборовите "we want more" се вратија на бис, и за крај завршија со I Wish.
И после нив Навигатор се стаи у негов стил, full on до максимум.
Гратис видео: