Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.101
- Поени од реакции
- 62.306
Така може, не сум те разбрал добро. Моја грешка :kesa: Бев изненаден малку она 0:3 ми изгледаше како да сум изгубил на спортскаОчигледно не ме сфаќаш што сакам да кажам.
Инсепшнот тепа кај народните маси само поради тоа што Нолан е надалеку познат, приказната е едноставна, и има премногу пау-пау, бум-трес.
Матрискот за мене е и ќе биде омилен филм, заедно со Фајт Клаб може, но да не навлегуваме во мојава приказна.
Ги има најдобрите дијалози кои јас лично ги имам сретнато во филм. Океј, има и други филмови со јаки дијалози, ама во Матрикс се мал милЈон. Зборам за првиот дел.
И Аватар е далеку попознат од Матрикс, ама не го прави подобар. Со комерцијала се прават пари, ама нема ни у од уметност.
Јас имам некој репер према тоа кој филм колку долго ќе остане, или останал популарен (the test of time). И нешто ми вели дека Матриксот ќе го надживее Инсепшн со декади, ако не и столетија.
Иначе ќе ги ставам во темата за споредба ама не веднаш за да го изгледаат Инсепшн повеќе луѓе и да избегнеме спојлери.

istite tie 5 minuti od realnosta vo dream within a dream within a dream (tretiot son sto site go znaeme) e mnoooogu poveke od 1, go kazaa toa, a koga kombeto paga ovie site se vo toj tret son, i zatoa imat vreme da se pukat so snajperi, i sve toa. Ako ubavo pamtite ovoj deckoto so seljacka frizura toj so bezkonecnite skali ima mnpogu pomalku vreme od ovie sto se vo povisoko nivo na son