Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеa излезе еден друг проблем кога ке се оклучи нема мрежа, вајфај и блутот и барав на гугл и изгледа дека е брикнан. Има ли начин да го анбрикнам или веќе се е готово
Неможам нема интернет на телефонотМу стави ли Ultrasn0w?
Неможам нема интернет на телефонот
WiFi не ти наоѓа мрежа?
Напрај му пак Jailbreak, да не не си направил нешто како што треба, чим си заглавил во Recovery Mode.
Прегледај го приврзокот 56992
Еве што ми излегува вика no Wi-Fi башка ме збуни тоа што во сетинзите кога отворив серискиот код почнуваше со MC(new bootrom) а кога ке му дадам restore за new bootrom ми вади error(3194)
Можеби не знам убаво да ти објаснам но стварно ми ги искина нервите овој телефон :S
Да old bootrom eЗатоа те прашав, дали си сигурен дека ти е Old Bootrom? Провери со програмчево.
Да old bootrom e
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 16:20 ---
Најдов дека нема baseband и затоа не работи wi-fi како би можел да го средам тоа ?
Извини, iOS 5 му ставил не iOS 6, еве го телефнот до мене се си е во најдобар ред, 3г му е
Прегледај го приврзокот 57050
Еве друже. Ако не се лажам кaj Modem Firmware треба да го пишува baseband-oт но за жал не пишува ништо :S
Ако не те мрзи би те замолил да ми го опишеш тоа како да го флешнам Baseband-oтМу се ебало мамата на телефоновНоси го на сервис, или ако знаеш како НАЈТОЧНО да го флешнеш Baseband-от, прави сам.
Ако не те мрзи би те замолил да ми го опишеш тоа како да го флешнам Baseband-oт![]()