Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Едно време имав интернет на Ајфонов ми цицаше кредит ненормално се јавив во контакт центар и ми го исклучија од таму...Сеа со вип кога надополнувам кредит од 100 денари ми стигаат автоматски 100МБ бесплатен интернет ама не можам да го користам никако,се јавив и во контакт центар да ми го пуштат пак ми рекоа дека се е во ред ама пак немам нет..Им го однесов и во главниот салон на ВИП да средат преку Settings - General - Mobile Data и после не е исто како што им се сетинците таму... Немам Cellular data да го подесам како што треба по нивното упатство,и тие самите не можеа да го подесат т.е. не знаеја..Инаку се работи за Ајфон 4С :)

Кога ќе стигнеш тамо во Mobile Data или Cellular Data Network (зависи на кој iOS си) под Internet, на полињата за APN, User и Password, кај сите, со мали букви пиши vipoperator.

После уклучи интернет ама БЕЗ 3G.

Последнава недела дена батеријата почна многу брзо да ми се празни (мах 1 ден издржува) без уклучување интернет,без играње игри значи апсолутно ништо. Навечер легнувам ми беше 60% сабајле 20%. Може да е до некоја апликација или?

п.с имам 3GS.

Si kupiv iphone 5 pred 3-4 nedeli, i super si rabotese se, sega pocna da mi se diskonektira od wirelessot od vreme na vreme ... i vo stanot i vo rabota (known networks) istiot muabet .. suggestions, ideas, comments ?

Последнава недела дена батеријата почна многу брзо да ми се празни (мах 1 ден издржува) без уклучување интернет,без играње игри значи апсолутно ништо. Навечер легнувам ми беше 60% сабајле 20%. Може да е до некоја апликација или?

п.с имам 3GS.
Да не ти работат апликациите во позадина? ако незнаеш, апликациит се гасат со двоклик на копчето home

Да не ти работат апликациите во позадина? ако незнаеш, апликациит се гасат со двоклик на копчето home
Заборавив да кажам и тоа...ги гасам редовно(посебно откако приметив ова) и пак е исто.

Заборавив да кажам и тоа...ги гасам редовно(посебно откако приметив ова) и пак е исто.

Или нешто од Cydia си инсталирала што не треба, или батеријата ти е при крај.

Или нешто од Cydia си инсталирала што не треба, или батеријата ти е при крај.
Немам ништо инсталирано. Ако ми е при крај што значи? Треба нова?И колку чини чудото?

da mi objasne nekoj ako mozi koj vid itunes treba da go spustam vo pc za da mozam da prefrluvam fajlovi na iphone 4s 16 gb . iOS 6.0.1 . Fala odnapred

da mi objasne nekoj ako mozi koj vid itunes treba da go spustam vo pc za da mozam da prefrluvam fajlovi na iphone 4s 16 gb . iOS 6.0.1 . Fala odnapred

Само инсталирај iTunes од официјалниот сајт.

Дали ако се стави најновиот софтвер на Ајфон 3г ќе биде доволно добар за него и дали ќе ја има нормалната брзина?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom