- Член од
- 29 декември 2011
- Мислења
- 2.988
- Поени од реакции
- 2.438
Јави се, пак нека проверат дали е вклучен. Тие се сетинзите, не знам зошто не би работел.Џабе не сака пак. Све да им ебам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јави се, пак нека проверат дали е вклучен. Тие се сетинзите, не знам зошто не би работел.Џабе не сака пак. Све да им ебам...
Едно време имав интернет на Ајфонов ми цицаше кредит ненормално се јавив во контакт центар и ми го исклучија од таму...Сеа со вип кога надополнувам кредит од 100 денари ми стигаат автоматски 100МБ бесплатен интернет ама не можам да го користам никако,се јавив и во контакт центар да ми го пуштат пак ми рекоа дека се е во ред ама пак немам нет..Им го однесов и во главниот салон на ВИП да средат преку Settings - General - Mobile Data и после не е исто како што им се сетинците таму... Немам Cellular data да го подесам како што треба по нивното упатство,и тие самите не можеа да го подесат т.е. не знаеја..Инаку се работи за Ајфон 4С![]()
Да не ти работат апликациите во позадина? ако незнаеш, апликациит се гасат со двоклик на копчето homeПоследнава недела дена батеријата почна многу брзо да ми се празни (мах 1 ден издржува) без уклучување интернет,без играње игри значи апсолутно ништо. Навечер легнувам ми беше 60% сабајле 20%. Може да е до некоја апликација или?
п.с имам 3GS.
Заборавив да кажам и тоа...ги гасам редовно(посебно откако приметив ова) и пак е исто.Да не ти работат апликациите во позадина? ако незнаеш, апликациит се гасат со двоклик на копчето home
Заборавив да кажам и тоа...ги гасам редовно(посебно откако приметив ова) и пак е исто.
Немам ништо инсталирано. Ако ми е при крај што значи? Треба нова?И колку чини чудото?Или нешто од Cydia си инсталирала што не треба, или батеријата ти е при крај.
da mi objasne nekoj ako mozi koj vid itunes treba da go spustam vo pc za da mozam da prefrluvam fajlovi na iphone 4s 16 gb . iOS 6.0.1 . Fala odnapred
900-1600 денари зависно како ќе најдешНемам ништо инсталирано. Ако ми е при крај што значи? Треба нова?И колку чини чудото?
Еј фала ама ова само ми се оправи. Нормално ми троши сега.900-1600 денари зависно како ќе најдеш