Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

• Креатор на темата Креатор на темата flopo
  • Време на започнување Време на започнување
Ај разјасни ми како можам џејлбрејк на иос 6.0 untethered ако има. По пп :)

Untethered има само за 3GS со Old Bootrom, за сите останати е Tethered.
Можеш да средиш преку најновата верзија на Redsn0w

креирав Апле ИД и сеа кога ке се регам ми барам на Итунес дека не сум купил ништо па кога ке идам на тоа ми дава да платам, неможе ли само да влезам и да симињам тоа што е бесплатно ?

креирав Апле ИД и сеа кога ке се регам ми барам на Итунес дека не сум купил ништо па кога ке идам на тоа ми дава да платам, неможе ли само да влезам и да симињам тоа што е бесплатно ?

1. Одлогирај се комплетно од сегде
  2. Така нелогиран, влези во AppStore
  3. Најди некоја бесплатна апликација
  4. Оди да ја симнеш и ќе ти побара Account
  5. Е, тука напрај си нов акаунт и ќе можеш без пари да си работиш т.е. без да внесуваш кредитни картици

Ај оправете ме малце :) Имам 3GS. Е сега вака.Пред некое време извадив апликација SoundHound ама секогаш кога ќе ја вклучев ми се гасеше сама ама небитно занемарив тоа пошто и онака не ја користев често.Работава е што пред некое време почна да ми се гаси и фејсбук секогаш кога ќе идам на newsfeed.Пробав да ја апдејтирам ама не можам бидејќи ми бараше ios 4.3 а мене ми е 4.1 инаку истото се случува и кога отварам фејсбук преку safari а кога отварам која било друга страна се си е во ред. Чаре некое? :)

Неможам да најдам такво нешто.

Ако ти е џеилбрејкуван ајфонот, оди во Cydia, додај source: http://cydia.hackulo.us и после преку Cydia инсталирај Installous. Преку Installous сите апликации ти се бесплатни/кракнати меѓу кои и Tapatalk апликацијата за форуми.

Ај оправете ме малце :) Имам 3GS. Е сега вака.Пред некое време извадив апликација SoundHound ама секогаш кога ќе ја вклучев ми се гасеше сама ама небитно занемарив тоа пошто и онака не ја користев често.Работава е што пред некое време почна да ми се гаси и фејсбук секогаш кога ќе идам на newsfeed.Пробав да ја апдејтирам ама не можам бидејќи ми бараше ios 4.3 а мене ми е 4.1 инаку истото се случува и кога отварам фејсбук преку safari а кога отварам која било друга страна се си е во ред. Чаре некое? :)

Стај си iOS 5.1.1

home button копчето на 4ка колку пари е да се смени?? и дали некој менувал и каде :)

Неќе и неќе restore да напраи, а телефонот (4S) коа ќе го уклучам стои на тоа кабелот со iTunes логото... Коа ќе пробам да му направам restore, пишува The phone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (2009)...
Am I fucked?

Неќе и неќе restore да напраи, а телефонот (4S) коа ќе го уклучам стои на тоа кабелот со iTunes логото... Коа ќе пробам да му направам restore, пишува The phone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (2009)...
Am I fucked?
Стави го во DFU и пробај така да му направиш restore

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom