Е шо е битно дали името е добро.
Многу тапа препорака.
Probajgi dvata pa ce vidis kolku e podobar wildfire od toj samsungo

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е шо е битно дали името е добро.
Многу тапа препорака.
значи телефонов го купив пред неколку дена ..и ми треба малце помош ..не можам никако да се снајдам со андроид маркетот ... никако не можам да се логирам ..имам неколку гмаил акаунти ..дури пробав и да направам акаунт преку апликацијата ...дали некој знае што може да биде проблемот ... и исто така кога прв пат го вклучив телефонот се отвори еден сетап во кој имаше повеќе јазици а за англиски имаше во заграда и земјата во која си ..ги имаше романија полска латвија литванија и нз уште колку ама македонија ја немаше ..мислам дека поради ова не ми го отвара ни андроид маркетот
исто и кога отварам јутјуб клиповите што се на насловна се од земјата која што ке ја избереш кога селектираш јазик .. ве молам помагајте ако знаете ..стварно не знам од кај да спуштам апликации :S
Не знам ни од кај да почнам да ве хејтам.
што мислите за новиот HTC Wildfire S ??
Па би требало, на иста димензија на екранот, стариот е 240*320, а новиот 320*480.Екранот подобрен ли е од никаквиот на претходникот?