HTC Wildfire

Не знам ни од кај да почнам да ве хејтам.

значи телефонов го купив пред неколку дена ..и ми треба малце помош ..не можам никако да се снајдам со андроид маркетот ... никако не можам да се логирам ..имам неколку гмаил акаунти ..дури пробав и да направам акаунт преку апликацијата ...дали некој знае што може да биде проблемот ... и исто така кога прв пат го вклучив телефонот се отвори еден сетап во кој имаше повеќе јазици а за англиски имаше во заграда и земјата во која си ..ги имаше романија полска латвија литванија и нз уште колку ама македонија ја немаше ..мислам дека поради ова не ми го отвара ни андроид маркетот

исто и кога отварам јутјуб клиповите што се на насловна се од земјата која што ке ја избереш кога селектираш јазик .. ве молам помагајте ако знаете ..стварно не знам од кај да спуштам апликации :S

значи телефонов го купив пред неколку дена ..и ми треба малце помош ..не можам никако да се снајдам со андроид маркетот ... никако не можам да се логирам ..имам неколку гмаил акаунти ..дури пробав и да направам акаунт преку апликацијата ...дали некој знае што може да биде проблемот ... и исто така кога прв пат го вклучив телефонот се отвори еден сетап во кој имаше повеќе јазици а за англиски имаше во заграда и земјата во која си ..ги имаше романија полска латвија литванија и нз уште колку ама македонија ја немаше ..мислам дека поради ова не ми го отвара ни андроид маркетот

исто и кога отварам јутјуб клиповите што се на насловна се од земјата која што ке ја избереш кога селектираш јазик .. ве молам помагајте ако знаете ..стварно не знам од кај да спуштам апликации :S

Што ти покажува?Кога си на некое место каде што има вифи (или имаш на телефонот активирано интернет) и ти дава упатство да внесеш гмаил акаунт.Ако после тоа ти покажува дека нема вифи (а ти си успешно конектиран) пробај ресеритај го телефонот,кај мене така проработи.

па преку ви-фи ..на 3 црти негде пробав ..се отвараше и фб и јутјуб (не сите клипови) ама чекам за акаунтот и покажува нешто дека телефонот не подржува или мрежата не подржува ..и factory reset пробав ама ништо :S

што мислите за новиот HTC Wildfire S ??

што мислите за новиот HTC Wildfire S ??

Тоа сакав и ја да прашам...го глеав во Т-Мобајл... кажете недостатоци/предности ..кој го пробал :unsure:

Продавам нови WildFire неотпакувани со фул опрема, цена 180 евра :) уште 14 парчиња...
075421493
алфа мобил

Дали има некаква апликација како замена за Flash Player со оглед на то шо телефонов очигледно не го поддржува Flash Player? Вака не ги поддржува најголем број од видеата, да тргниме од youtube.com еве.

Друга работа, колку чини да се декодира телефонов?

Го имаат уште овој у T-Mobile? Или само S-oт, новиот?

Дечки ај ве молам мислење на HTC Wildfire S.... Која е разликата со HTC Wildfire???
Му фрлив око на него во ВИП

вилдфаер С е малку подобрена верзија за разлика од обичниот ама се си има предности и недостатоци. еве ви кои се промените од еден до друго.
обичниот вилдфаер има димензии 106.8 x 60.4 x 12 mmи е тежок 118 грама исто така подржава и мулти тач а што се однесува до перформансите е малку послаб од С от односно има 384 MB RAM; 512 MB ROM и процесорот му е 528 MHz ARM 11 processor, Qualcomm MSM7225 chipset

вилдфаер ес има димензии 101.3 x 59.4 x 12.4 mmи е тежок 105 грама мислам дека не подржава мулти тач ( не сум сигурен ) а перформанисите му се за нијанса пдобри од обичниот т.е има појака РОМ меморија 512 MB ROM, 512 MB RAM а процесорот у малку подобрена верзија од 600 мега херца

плус. на обичниот вилдфаер имате копче во средина кое е на тач исто а кај С от го нема и уште нешто. оние 4те копчиња Home Meny Back и Search кај вилдфаерот се пооддалечени едно од друго а кај С от се збиени што страшно мене лично ме нервира. еве ви и слика па споредете си сами.

Wildfire
htc-wildfire_1.jpg

Wildfire S
HTC-Wildfire-S-2.jpg

и уште една мала ситница. - кај обичниот лед диодата се наоѓа лево доле ( под звучникот ) а кај С от мислам дека е десно од звучникот одма

Екранот подобрен ли е од никаквиот на претходникот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom