HTC Wildfire

F

fantomX

Гостин
Овај 10.2 од маркетов шо е ти е инсталиран на Wildfire?

Update напрајв пред три дена последно, то треба да е 2.2 . Барав 10.1 верзија, ама прекинав со барање од ко ги видов следниве два линка....
http://androidforums.com/wildfire-support-troubleshooting/301186-flash-10-2-htc-wildfire.html
http://androidforums.com/wildfire-support-troubleshooting/258741-help-flash-player-wildfire-pls.html

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
10.1 имам .. а од кај ми е инсталиран нз ..

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Дали некој знае каде во Македонија можам да го отклучам телефонот? Купен е од Т-Мобајл, и околу колку ќе ме кошта сето тоа?

Член од
13 јуни 2008
Мислења
92
Поени од реакции
0
имам едно прашање.. сакам да купам wildfire и ме интересира дали сте задоволно од екранот на овој телефон, бидејќи како што можам да забележам многумина викаат дека е катастрофа?? Во секој случај се двоумам помеѓу Xperia X8 и Wildfire .. аny advice? :D

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
имам едно прашање.. сакам да купам wildfire и ме интересира дали сте задоволно од екранот на овој телефон, бидејќи како што можам да забележам многумина викаат дека е катастрофа?? Во секој случај се двоумам помеѓу Xperia X8 и Wildfire .. аny advice? :D
Mnogu podobar e Wildfire od Xperia X8. Podobri perfomansi, ekran, touch, menito e podobro, popregledno e na HTC. Zemi Wildfire, nema da utnes.

--- надополнето ---

Дали некој знае каде во Македонија можам да го отклучам телефонот? Купен е од Т-Мобајл, и околу колку ќе ме кошта сето тоа?
Znam deka ako ti e kupen samo kako telefon ima moznot preku t-mobile da go otklucis. Ako ti e kupen u dogovor ili so kartica, mozes preku HTC, no mislam deka kodot ke te kosta 30 evra, no sepak prvo vidi u t-mobile, pa poslem drugata varjanta.

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
906
Два месеци кај што го имам и закон телефонче е. Не се двоуми. Само биди подготвен на ЕКСТРА сензитивен touch :D

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Дали некој има искуство со инсталирање на custom ROM на HTC Wildfire? Читав јас на интернет ако инсталираш Wildpuzzle ќе можат да работат и Live wallpapers, а ако инсталираш CyanogenMOD, ќе ти се зголемат многу перформансите и тоа значително, а за Live wallpapers со CyanogenMOD не сум сигурен, па, некој да сподели исуство?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Кој е боље овој HTC Wildfire шо го зборите или Samsung i5800 galaxy 3?

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Дали некој има искуство со инсталирање на custom ROM на HTC Wildfire? Читав јас на интернет ако инсталираш Wildpuzzle ќе можат да работат и Live wallpapers, а ако инсталираш CyanogenMOD, ќе ти се зголемат многу перформансите и тоа значително, а за Live wallpapers со CyanogenMOD не сум сигурен, па, некој да сподели исуство?
Некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom