HTC Wildfire

Член од
18 ноември 2005
Мислења
271
Поени од реакции
4
Zdravo,
Dali moze nekoj da pomogne so setiranje na APN za Wildfire, probav vo kontakt centarot na T-mobile ama nemozea da mi pomognat, me upatija na tehnicka sluzba, inaku nema nikakov APN profil telefonot, probav so setinzite koi gi ima na sajtot na t-mobile ama ne raboti pak, ke moze li nekoj da pomogne, da mi kaze sto treba da ubacam za da proraboti mobileniot internet.
Blagodaram.

F

fantomX

Гостин
Најдов одвај, одвај пошто во маркетот ми вика дека го нема, а од skype.com/m ми вели декa 'This item is not available on your carrier', т.е. Skype не е поддржан од „мојот“ лешперски оператор One. Слично ми прај и за Flash Player, се надевам и со то ќе средам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Задоволни сте од батеријава на чудово? Планирам да си земам деновиве :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
Па цел ден ако го малтретираш со интернет со игри че се потроши иначе 3-4 дена држи..

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Пошто нема тема посебно за ХТЦ... ќе прашам овде.
Има ли некој искуство со htc desire? +предности? -недостатоци?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Пошто нема тема посебно за ХТЦ... ќе прашам овде.
Има ли некој искуство со htc desire? +предности? -недостатоци?
купи го нема да се заебеш. другаче го има и презадоволен е !!!!!!

M

Mario Gómez

Гостин
Задоволни сте од батеријава на чудово? Планирам да си земам деновиве :)
Не си згрешила ако си зела, батеријата е океј освен ако не го работиш многу нема појше од 2 дена да држи.

Закон телефонче, плус како голем фан на андроид викам дека е закон комбинација.

F

fantomX

Гостин
Телефонов е генерално добар.

Ама ако се има можност за избор меѓу овај апарат и Дизајр, вториов без размислување се зема. Се уште не ми се верува дека Wildfire не поддржува Flash Player.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
Телефонов е генерално добар.

Ама ако се има можност за избор меѓу овај апарат и Дизајр, вториов без размислување се зема. Се уште не ми се верува дека Wildfire не поддржува Flash Player.
Поддржува flash player, а desire е над 20000 така да не знам зошто го споредуваш со wildfire..

F

fantomX

Гостин
Поддржува flash player, а desire е над 20000 така да не знам зошто го споредуваш со wildfire..
Па да, ако го сметаме Flash Lite како верзија на Flash Player. Ама не е то то.

Можноста за избор е во вид на понудите ко од One на пример, ако си спремен да даваш 2000 претплата на две години можиш да го земиш или Desire или Wildfire. Дури и на старо ако го најш, ама добро сочуван да е, Desire пред Wildfire.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
Па да, ако го сметаме Flash Lite како верзија на Flash Player. Ама не е то то.

Можноста за избор е во вид на понудите ко од One на пример, ако си спремен да даваш 2000 претплата на две години можиш да го земиш или Desire или Wildfire. Дури и на старо ако го најш, ама добро сочуван да е, Desire пред Wildfire.
Еве
https://market.android.com/details?id=com.adobe.flashplayer&feature=top-free

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
This item is not compatible with your device.
Јас го имам инсталирано барај верзија 10.1 или упдате на телефоно на 2,2 андроид и че можиш да го снимиш и плус на 2.2 че можиш да снимаш апликации на мемориската картичка

Kajgana Shop

На врв Bottom