HTC Wildfire

M

Mario Gómez

Гостин
Да ми каже некој како да ги синхронизирам контактите во симот со контактите на фејсбук? Или треба сите контакти да ги префрлам од симот во телефонот?

V

Vollstandig

Гостин
Боби[Мкд];4088954 напиша:
Да ми каже некој како да ги синхронизирам контактите во симот со контактите на фејсбук? Или треба сите контакти да ги префрлам од симот во телефонот?

Треба телефонот да има таква работа, мене самиот телефон ако има некој на фејсбук слика ставено и мислам телефонот му е ставен на фејсбук автоматски го бара и во контактите има слика од таа што му е на фејсбук и статусот му стои и информациите само то го прај:)

--- надополнето ---

Колку време ти држи батеирја???

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Немојте да го удејтирате на 2.2 оти после тоа неможи да се рутни барем моментално , и нема да можите да си снимите 2.3 предвреме :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Боби види спуштиго ова програмче исталирајго на телефонот http://hotfile.com/dl/105376851/9f3b2dd/ContactsSync.apk.html

Па кажи дали ти помогнало

--- надополнето ---

Ако не знаеш како да исталираш од сд картица кажи да ти помогнам

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
11.772
Денес земав HTC Wildfire...
Првпат користам ваков телефон и би сакал да ми објасните нешто повеќе, што би требало да направам... Некој апдејт и такви слични работи, и да ми кажете како да симнувам апликации/игри. Ако е преку тоа Market каде можам да направам акаунт бидејќи преку телефонот неможе.

Фала!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Денес земав HTC Wildfire...
Првпат користам ваков телефон и би сакал да ми објасните нешто повеќе, што би требало да направам... Некој апдејт и такви слични работи, и да ми кажете како да симнувам апликации/игри. Ако е преку тоа Market каде можам да направам акаунт бидејќи преку телефонот неможе.

Фала!
Aпликации и Игри ќе симнуваш преку маркетот, акаунт можеш да си направиш на www.gmail.com.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
мора да може. нешто грешиш ти/ ја напраив така п.с прашај шо конкретно те интересира ке ти објасниме

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
11.772
^
Во ред е се снајдов... направив e-mail и можам да симнувам сега.
А има нешто друго што треба да направам? Апдејт некој, да ми препорачате нешто, нешто корисно да симнам што би ми служело...

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
^
Во ред е се снајдов... направив e-mail и можам да симнувам сега.
А има нешто друго што треба да направам? Апдејт некој, да ми препорачате нешто, нешто корисно да симнам што би ми служело...
Симни си AppBrain синхронизирај го со телефонот, и сам ќе ти даде предлози... со добар опис и со линк до маркетот

M

Mario Gómez

Гостин
Да ти ебам телефонот, ми истроши кредитот, а не сум чепкал по опции.

Дај некој нека каже што да исклучам за да стам пак кредит, да не ми го истроши?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Боби[Мкд];4108597 напиша:
Да ти ебам телефонот, ми истроши кредитот, а не сум чепкал по опции.

Дај некој нека каже што да исклучам за да стам пак кредит, да не ми го истроши?
Оди во сетингс барај network па внатре барај enable mobile network и деселектирајго.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
11.772
Вчера вечерта го наполнив телефонов и го извадив, и сега сабајлево го проверив и беше потрошена пола батерија... а никој не го чепкал.
Во "running applications" цело време има повеќе апликации и одкога ќе ги исклучам после пак сами си се уклучуваат... како да направам да не бидат цело време уклучени?
Или може ова "Go Launcher EX" да троши батерија?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Вчера вечерта го наполнив телефонов и го извадив, и сега сабајлево го проверив и беше потрошена пола батерија... а никој не го чепкал.
Во "running applications" цело време има повеќе апликации и одкога ќе ги исклучам после пак сами си се уклучуваат... како да направам да не бидат цело време уклучени?
Или може ова "Go Launcher EX" да троши батерија?
види си која апликација колку ти троши од батеријата.

Kajgana Shop

На врв Bottom