M
Mario Gómez
Гостин
Да ми каже некој како да ги синхронизирам контактите во симот со контактите на фејсбук? Или треба сите контакти да ги префрлам од симот во телефонот?
Боби[Мкд];4088954 напиша:Да ми каже некој како да ги синхронизирам контактите во симот со контактите на фејсбук? Или треба сите контакти да ги префрлам од симот во телефонот?
Aпликации и Игри ќе симнуваш преку маркетот, акаунт можеш да си направиш на www.gmail.com.Денес земав HTC Wildfire...
Првпат користам ваков телефон и би сакал да ми објасните нешто повеќе, што би требало да направам... Некој апдејт и такви слични работи, и да ми кажете како да симнувам апликации/игри. Ако е преку тоа Market каде можам да направам акаунт бидејќи преку телефонот неможе.
Фала!
Симни си AppBrain синхронизирај го со телефонот, и сам ќе ти даде предлози... со добар опис и со линк до маркетот^
Во ред е се снајдов... направив e-mail и можам да симнувам сега.
А има нешто друго што треба да направам? Апдејт некој, да ми препорачате нешто, нешто корисно да симнам што би ми служело...
Оди во сетингс барај network па внатре барај enable mobile network и деселектирајго.Боби[Мкд];4108597 напиша:Да ти ебам телефонот, ми истроши кредитот, а не сум чепкал по опции.
Дај некој нека каже што да исклучам за да стам пак кредит, да не ми го истроши?
види си која апликација колку ти троши од батеријата.Вчера вечерта го наполнив телефонов и го извадив, и сега сабајлево го проверив и беше потрошена пола батерија... а никој не го чепкал.
Во "running applications" цело време има повеќе апликации и одкога ќе ги исклучам после пак сами си се уклучуваат... како да направам да не бидат цело време уклучени?
Или може ова "Go Launcher EX" да троши батерија?