Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, цела серија требаше да вика: How I Met Your Mother and then I fucked your aunt Robin.Во секој случај, серијава не требаше да се вика How i met your mother, туку Why I should start dating Robin.
Иначе има шпекулации дека ја водат серијата кон тоа мајката да умре, Тед и Робин после икс години да завршат заедно...
![]()
Не бе не верувам, јес да се отидени во главите, ама ако случајно бидне се тоа, ондак 9 години џабе емитување на серијава.
Truth has been spokenМизерно, бедно и пред се морбидно, ситком ли е ова или адаптација на некоја трагична драма, не знаеа веќе што да напрват и ја направија најголемата глупост. Неколку сезони ни се објаснува за големата љубов на Барни и Робин за да истата љубов да заврши трагично. Девет сезони тупат како Тед покрај се на крај толку ќе ја засака мајката и ќе ја смета за нешто совршено, за он да направи што уствари?! Девет сезони во секоја сцена покажуваат колку врската на Тед и Робин нема да фунционира, како наеднаш сега ќе успее, што се смени, наеднаш Робин ќе престане да патува и ќе засака деца.
Ама јас одамна викав дека не е логично Тед, кој до последната секунда на свадбата беше заљубен у Робин да само со еден поглед доживотно се заљуби во мајката- Трејси и било името дознавме, и џабе дознавме очигледно.
Да сакав драма и љубови трагедии ќе гледав друга серија, сакав забавен ситком со романтични мометни но очигледно јас а и милиони други сум бил во заблуда долго време, требало да барам друга серија.
Но ваквиот бесмислен расплет е логична последица на фактот дека крајот е замислен и снимен делумно (сцените со децата) уште пред 9 години, авторите решиле да се држат на таквиот крај без оглед колку нелогичен станал сега по целата трансформација на серијата.
Ова треба да биде и поука за други серии и автори дека не секогаш треба крајот да биде како што тие на почетокот го замислиле и да го влопат по секоја цена, макар и уништувајќи го целиот концепт на истата.