How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Ме интересира дали спомнаа дека ова им било идејата од почеток или при крај им текнало да се решат на овој потег ?
Од самиот почеток била идејата, глумецот што го глуми Тед, рече дека уште во прва сезона му рекле дека тоа е планот и дека тој сега на последнава сезона ги прашал дали ќе се држат до тоа и тие му рекле - да. :)

Јас очекував многу полоша завршница така да не се разочарав многу. :cautious:

^Што полошо очекуваше, сите да умрат ? :D[DOUBLEPOST=1396450109][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Од самиот почеток била идејата, глумецот што го глуми Тед, рече дека уште во прва сезона му рекле дека тоа е планот и дека тој сега на последнава сезона ги прашал дали ќе се држат до тоа и тие му рекле - да. :)

Хмм овде нешто мириса. Во прва сезона кога не знаеле дали ќе се продолжи серијата, мислеле Викторија да биде мајката. Така изјавуваа. Затоа и на пола прва сезона Викторија е исфорсирана.

Ме интересира дали спомнаа дека ова им било идејата од почеток или при крај им текнало да се решат на овој потег ?

Епа последните сцени каде што зборуваат децата околу смртта на мајката и каде го с'скаат Тед да се врати со Робин се снимени во 2005/2006, така што уште од тогаш си знаеле како ќе завршат.

Епа последните сцени каде што зборуваат децата околу смртта на мајката и каде го с'скаат Тед да се врати со Робин се снимени во 2005/2006, така што уште од тогаш си знаеле како ќе завршат.

Пишав и погоре, десетина различни сцени се снимани, не само оваа.

Поука, серија што се вика How I met You Mother треба да трае 4-5 сезони и тоа ако има иницијална заинтересираност, инаку би завршила уште во 2-та сезона. Самиот наслов кажува, како ја запознав мајка ти, не може да биде нешто што трае 20 години. Книга да беше немаше да има повеќе од 100-150 страници, бидејќи повеќе од тоа би било досадно исто како и серијата. Мотање на сарми во празно.
И не ми е јасно како не можевте да претпоставите дека ќе заврши со Робин, кога од авион се гледа нивната хемија

^Што полошо очекуваше, сите да умрат ? :D[DOUBLEPOST=1396450109][/DOUBLEPOST]
Така нешо многу на депресија свтреа. Пошто им раскажува за мајката очекувано беше дека нешто со неа се десило па можно е и он пошто цело време беше ПОВ да е при „крај“.

Инаку според мене го зезнаа крајов. Девет сезони е комедија и сега наеднаш бам емоции едно друго т.е 9 сезони и 20 епизоди и во финалево од нигде никаде земјотрес.

П.С Таман сакав истото видео да го постирам :D
П.С Излеа авторите не го прочитале постот на Сусаро зошто бившите не се враќаат? па го иступеа со Тед и Робин до крај.

Аа и ова. Тед потроши цела епизода за да им каже на децата да не канат бивши на свадба, за на крај Робин да присуствува на неговата!

Катастрофа, овие креаторите знаејќи дека немаат више епизоди и не мораат да се грижат за рејтинзи си дале за право да го прикажат најлошиот можен крај. Штета.

Дечки, крајот можеби не ни се допадна и сигурно не заврши како што завршуваат многу ситкоми, но треба да се почитуваат добрите моменти во серијава (во почетните сезони), и секако ликот на Барни Стинсон, кој навистина испадна легендарен тв лик и ретко кој може да го игнорира и заборави.

Серијава после 4та сезона ја посраа, у права смисла на збор, вие за крајот се фативте ... крај ко дефакто е бљувотина, ко и 85% од серијава после 4та сезона.

После епизодата со бургерот, нема ништо веќе да биде исто.

Уствари и ова слично на Декстер испадна 4 добри сезони, следните срање со исклучок на една и срање крај.

wdH4IFX.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom