How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
добро дај не ја тупете, крајов се намирисуваше многу од далеку, целава серија беше осмислена за 3-4 сезони, секоја наредна сезона само се продолжуваше и продожуваше. Никој не планираше дека ќе трае 9 години па така унапред си ги истрошија приказните па мораа да кружат да кружат и да копаат по старите трикови и кажани работи како на пример што работел барни, цимерката на трејси, се тоа е печалење пари
мене ми е многу криво што многу луѓе се соживуваат со серијава, луѓе серија е, лага е, шоу е, сето тоа за пари се прави. Немојте да бидете ко старите баби шо пијат дијазепами за Фатмаѓул и нејзината судбина

добро дај не ја тупете, крајов се намирисуваше многу од далеку, целава серија беше осмислена за 3-4 сезони, секоја наредна сезона само се продолжуваше и продожуваше. Никој не планираше дека ќе трае 9 години па така унапред си ги истрошија приказните па мораа да кружат да кружат и да копаат по старите трикови и кажани работи како на пример што работел барни, цимерката на трејси, се тоа е печалење пари
мене ми е многу криво што многу луѓе се соживуваат со серијава, луѓе серија е, лага е, шоу е, сето тоа за пари се прави. Немојте да бидете ко старите баби шо пијат дијазепами за Фатмаѓул и нејзината судбина
Зарем не е вистина..ооо суров свету..само коменираме дека можеше да има многу подобар крај никој не вика дека ќе оди и да ги бојкотира си би ес

Па кој рече дека сме ко старите баби?
Едноставно серијава траеше 9 години и глупаво заврши. Веројатно смееме да искоментираме, затоа е и темава отворена на форум за ДИСКУСИЈА.

Па кој рече дека сме ко старите баби?
Едноставно серијава траеше 9 години и глупаво заврши. Веројатно смееме да искоментираме, затоа е и темава отворена на форум за ДИСКУСИЈА.
смири се моме заљубено
никој на никого ништо не му забрани, само многу се соживеаја луѓево
жити мене уште во првата епизода беше очигледна завршницата со Робин, сега прочитав некаде дека сите сцени со децата сае снимени првата сезона, значи крајотбил веќе испланиран и осмислен
Барни од почеток си беше таков и заврши како таков, едино дете што доби што требаше многу одамна да го добие реално
Лили и Маршал беа такви најавени и такви останаа до крај
мене не ми е јасно како не ги предвидовте ситуацииве кога се толку очигледни

смири се моме заљубено
жити мене уште во првата епизода беше очигледна завршницата со Робин, сега прочитав некаде дека сите сцени со децата сае снимени првата сезона, значи крајотбил веќе испланиран и осмислен
Барни од почеток си беше таков и заврши како таков, едино дете што доби што требаше многу одамна да го добие реално
Повторно, не станува збор за предвидување.
Глупаво е тоа што Робин и Тед останаа заедно, а он за мајката збореше како е се во неговиот живот. Демек најголемата љубов на неговиот живот, а уствари цело време ја сакал Робин. Глупости на кило!

Повторно, не станува збор за предвидување.
Глупаво е тоа што Робин и Тед останаа заедно, а он за мајката збореше како е се во неговиот живот. Демек најголемата љубов на неговиот живот, а уствари цело време ја сакал Робин. Глупости на кило!
глупости е цела серија уствари, сапуница тешка, ама јас ја гледав за смешните моменти
ако немаше глупости што сега ни сметаат немаше да има 9 сезони

Ти го свртела умот тебе Левински гарант...

смири се моме заљубено

Со децата се снимани десетина различни краеви, не еден.

tumblr_n3d7r8ldeT1s467u7o1_500.png

tumblr_n3d7r8ldeT1s467u7o2_500.png

tumblr_n3d7r8ldeT1s467u7o3_500.png

tumblr_n3d7r8ldeT1s467u7o5_500.png

tumblr_n3d7r8ldeT1s467u7o4_500.png

tumblr_n3d7r8ldeT1s467u7o6_500.png

Кога веќе морало да заврши вака дебилно, можеле цела оваа епизода да ја развијат во деветава сезона, а не цела сезона глупости со свадбата на Барни и Робин и после се одеднаш на брзина во епизода од 40 минути.

Ќе беше далеку подобар крај ако епизодата завршеше 6-7 порано од предвиденото.

јас ке почнам од ново да си ги гледам првите 4 сезони кој имаја некоја логичност, беа смешни, а и да се навратам на времиња ко бев заразен со серијава и поврзан со ликовите... иначе да се сложвам и јас многу глуп крај, иако ова беше најинтересна епизода од 9тава сезона

Дел од интервју со глумецот што го глумеше Тед:

. I understand why they cut it, but I thought it laid in that Robin had been thinking about Ted all these years more than Ted had been thinking about Robin.

Плус:

tumblr_n3dinwZDDh1r8ixnxo1_400.png

How I Met Your Aunt Robin, Got Rejected by Her, Moved on Multiple Times, Only to get Wildly Jealous When She Got Engaged to My Best Friend, Openly Admitted I Am Over Her, Met Your Mom, and then Got Back Together With Aunt Robin After She and Barney Got Divorced and Your Mom Tragically Died

tumblr_n3dh36ojji1t1hfugo1_400.jpg

tumblr_n3d9ydhG8c1qeablwo1_500.png

tumblr_n3ed7fJwwX1qf3hpco1_500.jpg

Ме интересира дали спомнаа дека ова им било идејата од почеток или при крај им текнало да се решат на овој потег ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom