How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
images

ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа ја усраа

Ја усраа.

Кај можеа овој крај да го одберат бре, најлошиот можен. Памет да се немало. Нека учат од Френдс малу, кај се видело да се разведат Чендлер и Моника.

9 години за џабе снимање, полош крај на серија немало.
Страшно.
И што е поуката? Он и додека бил со мајката у брак, ја сакал Робин така?
Мислам каква поука, топ.
Многу се изнервирав.
Џабе гледањето.
Башка Робин и Барни си беа најпогодени!!!

9 години за џабе снимање, полош крај на серија немало.
Страшно.
И што е поуката? Он и додека бил со мајката у брак, ја сакал Робин така?
Мислам каква поука, топ.
Многу се изнервирав.
Џабе гледањето.
Башка Робин и Барни си беа најпогодени!!!
Не е до влечење на поука, колку до некреативноста.
Со ваков крај целата онаа убава златна средина и суштина во серијата (2-3-4 сезона) ко да земале и ја испокинале и и` се помочале. Со ова може комотно прва втора и последна сезона и да нема толкаво расфрлање.

Не е до влечење на поука, колку до некреативноста.
Со ваков крај целата онаа убава златна средина и суштина во серијата (2-3-4 сезона) ко да земале и ја испокинале и и` се помочале. Со ова може комотно прва втора и последна сезона и да нема толкаво расфрлање.
А бе преку глава ми е веќе, не постои серија каде сум навивала за некој пар, а истиот да остане заедно. ЕДНАШ!!!

А бе преку глава ми е веќе, не постои серија каде сум навивала за некој пар, а истиот да остане заедно. ЕДНАШ!!!
Major minus.
*си ги подигаат рацете по војнички поздрав.

Аууу колку остареле актериве ,од пилотот до сеа разлика(ко демек јас истиот сум)..
Серијава прв пат почнав да ја гледам на канал5 пред многу години , беше супер до пред 2-3сезони , но каква таква дојде крајот.
Финалето ништо посебно, малку емоционално но тоа е. Мене лично многу повеќе ми се свиѓаше идејата на Џејсон што ја кажа во ДејлиШоу : ТЕд им кажува на децата како ја запознал мајката и трга камерата кон прозорот кој се отвара и надвор Апокалипса,пекол,огин,.......

Мислам дека нас да не прашаа за крај подобро ќе беше :D

Сепак не се ни нервирам веќе серијава одамна ја изгуби поентата со мајката повеќе беше емотивната поврзаност на гледачите со ликовите без разлика што ќе им се случи.

RIP HIMYM

:pos:

Од толку што ми беше одмилена и изгубив респект за серијата што не ни ја гледам последната сезона, чак и ко видов дека завршила, крајот го дознав од фејсбук коментари и ич не ми е криво. :) Шта речи, ја иссапунија ја издраматизираа до неповрат.

Баш предмалку со еден екс форумџија разврзавме тро муабет општо околу серијата и сфативме дека има уствари две капитални грешки. Едната е нејзиното лошо сфаќање, другата е продуцентската лоша адаптибилност кон публиката.
У принцип самата серија требаше да биде sitcom но некаде кај петата сезона почна да извршува тешки девијации, а тоа е пред се` затоа што публиката мислеше дека целата работа ротира околу мајката, а всушност првичната помисла не е баш тоа. How I met your mother во првата половина комотно можеше да се преведе како „Сине, у мое време“, но пак ќе кажам поради тоа што публиката очекуваше спектакуларна појава на мајката, продуцентите ја свртеа приказната и го загубија компасот целосно. Се сеќавам на лошите епизоди кои одеа во редица кај петата и шестата сезона, каде сите чекавме со душа да се сменат работите кон подобро. Некаде при крај на седмата сезона се враќаа смешните моменти во колосек, но тоа беше само на кратки релации. Веќе беше доцна да се направи било каков револуционерен потфат, затоа што концептот беше изгубен. Последнава сезона беше чисто чудо што почна позитивно, но крајот беше тешко замачкување и етпен евтин мајндфак.

Што ви е бре луѓе? Мене баш ми се свиѓаше како заврши серијава, подобро крај не можеше да има! ( апри ли ли ли ли :icon_lol: )

Тапа бе, ма да и очекував да биде тапа крај што според коментарите за истиот што според тоа како ја завлекоа и демолираа од 4та сезона навака(n).
Битно заврши, нема веќе мачење и "ај сум ја глеала до тука, уште оваа сезона да ја изглеам" :cautious:.
Идеме сеа на рехабилитација со Friends :love:.

Последно уредено:
ee9073fc50c7b0f472ded37f92b23807.gif

Чекавме 8 сезони да ја видиме мајката, за да ја убијат по едвај 15 минути вкупно покажани од неа :mad:
Цела сезона со свадбата на Барни и Робин за да се разведат по 3 години покажано во 3 сцени
Ја гледавме идиотската сцена како Робин одлетува за на крај да завршат заедно!
Немаше 1 ебана секунда од свадбата на Тед и Трејси после 9 сезони романтизирање од страна на Тед
Само кажаа дека била болна и умрела...

лкјдхфчскдхфчКЈДБФЌИХЊЕДЌЛФКНЏВЛКХДЌ/ВБ ЌИАХДЌЏВЛНќлкНќлкХЌкВЌлквлкн ќлдквлдцбчбвјчкнвцкџбв лбќвб дчкјбќдлкб вќдцк :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Се надевам дека е шега за 1ви Април, нека снимат нов крај сместа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom