How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
20ta beshe ok, interesna :) 21va ne bash...

Site sonuvame da ebeme zena u kostim stormtrooper.:love:

znaci nemat pojak lik vo sit-com definitinvo :D
530164_411900122172075_100000562724813_1504278_324710287_n.jpg

Зашо вака шугаво заврши епизодава?

Не знам кој курац шибаат со драми и cliffhangers на крај од епизодата. Демек треба да го мразиме Маршал сеа шо конечно порасна муда... :facepalm:

--- надополнето: 6 мај 2012 во 14:56 ---

:гомце: :гомце: :гомце: :гомце: :гомце:
:tapp: :tapp: :tapp:
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

не трошам веќе зборови на серијава

Значи заврши и седмата сезона, а тие се уште на исто место како и претходната :facepalm:

Ваљда ќе им дојде памет и наредната сезона ќе биде последна. Доста беше. Подобро е да прекинат додека има гледаност, отколку да ја укакаат ептен, па да заврши катастрофално.

Незнам што им е финтата, ама ова сезона полоша здравје (n)

Ваљда ќе им дојде памет и наредната сезона ќе биде последна. Доста беше. Подобро е да прекинат додека има гледаност, отколку да ја укакаат ептен, па да заврши катастрофално.
Не знам дали си ја посетила wikipedia recently, али таму можеш да видиш дека гледаноста им расте. Имаат гледаност на ниво на прва сезона :tapp:

Така да не верувам да ја откажат. Се додека има глупи американци кои ја гледаат - не им е во прилог да ја откажат.

Не знам дали си ја посетила wikipedia recently, али таму можеш да видиш дека гледаноста им расте.Имаат гледаност на ниво на прва сезона :tapp:

Така да не верувам да ја откажат. Се додека има глупи американци кои ја гледаат - не им е во прилог да ја откажат.

Не мислев јас дека сега им паѓа... муабетот ми беше дека некогаш поубаво е да се прекине со серија додека има гледаност, отколку да чекаат да почне да паѓа, пошто така на никој нема да му остане во добро сеќавање. Вака достоинствено ќе се повлечат и барем добар крај ќе дадат ако ништо друго.

Јас како што знам предвидена е уште една 8 сезона и толку, тука е крајот на серијата.

Слаба сезона ако удриш сума сумарум подобро ќе биде следнава сезона последна да биде според мене :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom