How I Met Your Mother

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
M

Mario Gómez

Гостин
20ta beshe ok, interesna :) 21va ne bash...

Site sonuvame da ebeme zena u kostim stormtrooper.:love:

П

Паган-др

Гостин
Зашо вака шугаво заврши епизодава?

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Не знам кој курац шибаат со драми и cliffhangers на крај од епизодата. Демек треба да го мразиме Маршал сеа шо конечно порасна муда... :facepalm:

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
--- надополнето: 6 мај 2012 во 14:56 ---

Ф

Фил Ајви

Гостин
:гомце: :гомце: :гомце: :гомце: :гомце:
:tapp: :tapp: :tapp:
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

не трошам веќе зборови на серијава

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Значи заврши и седмата сезона, а тие се уште на исто место како и претходната :facepalm:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ваљда ќе им дојде памет и наредната сезона ќе биде последна. Доста беше. Подобро е да прекинат додека има гледаност, отколку да ја укакаат ептен, па да заврши катастрофално.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Незнам што им е финтата, ама ова сезона полоша здравје (n)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Ваљда ќе им дојде памет и наредната сезона ќе биде последна. Доста беше. Подобро е да прекинат додека има гледаност, отколку да ја укакаат ептен, па да заврши катастрофално.
Не знам дали си ја посетила wikipedia recently, али таму можеш да видиш дека гледаноста им расте. Имаат гледаност на ниво на прва сезона :tapp:

Така да не верувам да ја откажат. Се додека има глупи американци кои ја гледаат - не им е во прилог да ја откажат.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не знам дали си ја посетила wikipedia recently, али таму можеш да видиш дека гледаноста им расте.Имаат гледаност на ниво на прва сезона :tapp:

Така да не верувам да ја откажат. Се додека има глупи американци кои ја гледаат - не им е во прилог да ја откажат.
Не мислев јас дека сега им паѓа... муабетот ми беше дека некогаш поубаво е да се прекине со серија додека има гледаност, отколку да чекаат да почне да паѓа, пошто така на никој нема да му остане во добро сеќавање. Вака достоинствено ќе се повлечат и барем добар крај ќе дадат ако ништо друго.

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Јас како што знам предвидена е уште една 8 сезона и толку, тука е крајот на серијата.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Слаба сезона ако удриш сума сумарум подобро ќе биде следнава сезона последна да биде според мене :)

Kajgana Shop

На врв Bottom