House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Последнава епизода беше најдобра после дооооооолго време.

doktor_haus003.jpg

tn.jpg

doktor_haus006.jpg

doktor_haus013.jpg

doktor_haus016.jpg

doktor_haus023.jpg

doktor_haus017.jpg

:pipi:

Излезе новата епизода за тој шо не прати многу, веќе ја има на замунда.

Штотуку прочитав на ИМДБ дека Камерон си оди од серијата
А толку се надвав дека Форман ке биде тој што си оди

Некој да има македонски превод за цел серијал или пак за одредена сезона ?!:smir:

Има. Канал 5. :) Ако имате блиски таму барајте им превод.

Инаку што се случи со најавата дека Хју нема веќе да го глуми Хаус, или остана само на шпекулации?

Хаус е уште саркастичното копиле а во рамките на поголемата слика, голем хуманитарец. Интересно.

Добро е што се врати добитното шаблонско сценарио. Бараме промена не ради самата промена туку, за филингот на недостигање на првичното.

Better a murder, than a misdiagnosis.

Одлично, во стариот добар шмек :)

Oh yeah, House ft. Chase!

Again!

Значи, колку ми се добри ликовиве во тандем... Чудо некое... Можат малце повеќе screen time да удрат на Cuddy (со секоја сезона поубав и е газо) и на Wilson, другото е 9/10.

Иначе ок, за серија која треба да е насочена кон малку поинтелигентна маса, не мораше 13-ка да каже 20 пати Goodbye.

"Bye House"
"Bye House"
"House...bye"

"Goodbye Wilson. Goodbye"

Мислам...ок е, сфативме ваљда :)

Еј у пм и еден здив изгледа до 5 сезона 14 епизода серијата е закон оваа 5 сезона е така по дешавки шо не можам да кажам за одредени сезони и низа епизоди у серија по 4-5 кога е тапа.Ама сума сумару закон е хаус и може ногу да се науче од серијата не само да се гледа како забава и тепање време.Него дајте 6 сезона до 3 епизода ли има излезено ако има нешто ново да симнам право да ми е средено за гледање. :smir::smir::smir:

Meне на глас ме насмеа..

Foreman (гледајќи во xray снимката): Notice anything odd about the shape of the fluid collection?
House: Oh god, it's.. the virgin Mary!

Него дајте 6 сезона до 3 епизода ли има излезено ако има нешто ново да симнам право да ми е средено за гледање. :smir::smir::smir:

4та епизода излезе денес.

Same old, same old...

Which means - уште една одлична епизода, уф! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom