House M.D

• Креатор на темата Креатор на темата John McClane
  • Време на започнување Време на започнување
Не да беше предвидливо, на пола епизода знаев дека ќе му речат да се врати.
И да, тапа епизода. -.-:

Добра епизода,ништо спектакуларно али не беше лоша према мое мислење.
Во денешно време нема нешто кое што постојано е непредвидливо.све е веке видено некаде,дали серија или филм..Што да измислат? И вонземјанин да испадне на крајот и тоа е веке видено,така да.. незнам што очекувате,увек ке има некој кој ке каже дека е предвидливо било тоа.. Веке и ликот на Хаус горе доле го научивме и може да препознаеме што би напраил во одредена ситуација.Мене тоа не ми смета,си уживам во епизодите и не барам да биде идеално пошто тоа и не е ни можно.

Ете, нека ја задржат 13, овие двајцава, а Форман нека го шутнат...:Ц:

И ти да не се заљуби у 13ка како и јас? :helou: :pos2:

Не треба бе денес да излезе новата?умм:

Сега читам на facebook:

House | Fan of Dr House? Here's another doc you’ll love. #LIETOME's deception expert Dr Lightman can prove “Everybody Lies”! Watch after #HOUSE 9/8c

Патем, поздрав со песната:

Сега читам на facebook:

House | Fan of Dr House? Here's another doc you’ll love. #LIETOME's deception expert Dr Lightman can prove “Everybody Lies”! Watch after #HOUSE 9/8c[/URL]

Tреба да направат една cross-over епизода меѓу овие две серии... Гледаноста до небо има да појди... :)

Tреба да направат една cross-over епизода меѓу овие две серии... Гледаноста до небо има да појди... :)

Би било опасно добро тоа. Дискусија Lightman vs. House :vozbud:

Патем, како што тргнаа серииве, Lie to me е многу поинтересна засега, незнам дали е до мене, али новата епизода на House беше од досадна подосадна.

Mнoooooooooгу јака епизода.
Хаус дефинитивно не е нормален.
Го киднапираше комшијата бе..:pos:И ми се сфиѓа шо стариот тим е пак назд, само уште 13-ка да им дојде а Форман да си замине.
Фала.

И после зашто Хаус била најдобра и најгледана.
Плус, изгледа ова беше само вовед во сезонава, другите епизоди ќе бидат уште подобри, поготово случајот со Чејс.

Најмерак ми направи оваа епизода во последниве 3 години.

Oh no he did not!

(Both the kidnapp and the liquidation)

Фантастична епизода, супер е шо се врати стариот тим, ни 13ката не мора да се врати, шо се однесува до мене... И некако ко да осеќам дека ќе има љубовен триаголник (Камерон - Хаус - Чејс) :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom