HoN-Heroes of Newerth

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Има можност играта бесплатно да се игра ??

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Може да се игра и на Гарена или Тунгле со апдејтирана ЛАН верзија на играта.
Повеќе информации по ПП.

На Гарена има 4 полни соби каде плескаме ХоН. :vozbud:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Не сум задоволен од некои модови , ама задоволен сум од СолСтилер , Магмус и Пиромансер нови скинови имаат.Исто така мун куин !:vozbud:

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Може да се игра и на Гарена или Тунгле со апдејтирана ЛАН верзија на играта.
Повеќе информации по ПП.

На Гарена има 4 полни соби каде плескаме ХоН. :vozbud:
Каде на гарена...нигде неможам да најдам !?!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Каде на гарена...нигде неможам да најдам !?!
брат на гарена играат само играчи од Филипини , Тајланд тие таму држави ... А за нас македончинава можи само ако си го купиш акаунтот..

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
брат на гарена играат само играчи од Филипини , Тајланд тие таму држави ... А за нас македончинава можи само ако си го купиш акаунтот..
Грешно...
На гарена играат на два начина..
Прв начин : hon.garena.com, моментално во затворена бета, отворена за Garena Gold member-и и играчи од Филипини / Тајланд (како што кажа)... Јас имам gold account, неможам да играм..
Втор начин : Извади си Heroes of Newerth LAN (руска), и играј на H.A.W.X. соби... Само што проблемот е, има претерано многу ливери (ретко некоја игра да се изигра до крај, без да излезат сите), и сите се руси, ретко кој знае англиски, и многу нубци..
Исто така се игра и на Tunngle, UB мислам дека се викаше верзијата, само што не е стабилна, crash од време на време.. Инаку нема ливери, и нема големи нубци...

Најдобро ти е да си собираш пари и да играш оргиналната.. Само нервози ќе добиеш од овие кракнативе...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Грешно...
На гарена играат на два начина..
Прв начин : hon.garena.com, моментално во затворена бета, отворена за Garena Gold member-и и играчи од Филипини / Тајланд (како што кажа)... Јас имам gold account, неможам да играм..
Втор начин : Извади си Heroes of Newerth LAN (руска), и играј на H.A.W.X. соби... Само што проблемот е, има претерано многу ливери (ретко некоја игра да се изигра до крај, без да излезат сите), и сите се руси, ретко кој знае англиски, и многу нубци..
Исто така се игра и на Tunngle, UB мислам дека се викаше верзијата, само што не е стабилна, crash од време на време.. Инаку нема ливери, и нема големи нубци...

Најдобро ти е да си собираш пари и да играш оргиналната.. Само нервози ќе добиеш од овие кракнативе...
веќе ја играм ја 1772 пср си сум на оригиналов играм ,ама овај пачов шо иди 2.0 не ме импресионира многу..

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Преку што може да се плати играва? Преку која картичка.Дали приваќаат Виза електрон дебитна?

Kajgana Shop

На врв Bottom