- Член од
- 14 ноември 2010
- Мислења
- 708
- Поени од реакции
- 140
Има можност играта бесплатно да се игра ??
јок...Има можност играта бесплатно да се игра ??
Штета...се утепав од играње на бета верзијатајок...
ima mozhnost da se igra , ako ti prati nekoj (human chovek) na email i mozhesh da izigrash 10 partii Unoficial parti... :smir: add me koj saka na Hullk mozhime zaedno da igrame ...Штета...се утепав од играње на бета верзијата
Може, со LAN клиентот, Hamachi и 9 другари.Има можност играта бесплатно да се игра ??
Каде на гарена...нигде неможам да најдам !?!Може да се игра и на Гарена или Тунгле со апдејтирана ЛАН верзија на играта.
Повеќе информации по ПП.
На Гарена има 4 полни соби каде плескаме ХоН.
брат на гарена играат само играчи од Филипини , Тајланд тие таму држави ... А за нас македончинава можи само ако си го купиш акаунтот..Каде на гарена...нигде неможам да најдам !?!
Грешно...брат на гарена играат само играчи од Филипини , Тајланд тие таму држави ... А за нас македончинава можи само ако си го купиш акаунтот..
веќе ја играм ја 1772 пср си сум на оригиналов играм ,ама овај пачов шо иди 2.0 не ме импресионира многу..Грешно...
На гарена играат на два начина..
Прв начин : hon.garena.com, моментално во затворена бета, отворена за Garena Gold member-и и играчи од Филипини / Тајланд (како што кажа)... Јас имам gold account, неможам да играм..
Втор начин : Извади си Heroes of Newerth LAN (руска), и играј на H.A.W.X. соби... Само што проблемот е, има претерано многу ливери (ретко некоја игра да се изигра до крај, без да излезат сите), и сите се руси, ретко кој знае англиски, и многу нубци..
Исто така се игра и на Tunngle, UB мислам дека се викаше верзијата, само што не е стабилна, crash од време на време.. Инаку нема ливери, и нема големи нубци...
Најдобро ти е да си собираш пари и да играш оргиналната.. Само нервози ќе добиеш од овие кракнативе...
брат , адд ме на мсн askioo@live.com ќе ти кажамПреку што може да се плати играва? Преку која картичка.Дали приваќаат Виза електрон дебитна?