HoN-Heroes of Newerth

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Дечки го гледам имево на темава и само да ви појаснам нешто, HoN не е Dota 2, HoN си е HoN. Dota 2 е моментално во изработка од страна на Icefrog и Valve, битребало да искочи за година дена, играте ќе си биде исто како Dota само со свој engine и нормално подобрена графика и остали ствари.
Vo pravo si ,HON e BAZIRANA na DOTA t.e. 95 % e se isto, samo shto ima podobrena grafika, gameplay, ima novi itemi novi heroi.... I taka ima leaver system .. Da ne nabrojuvam znajte ..

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
pa HON e bazirana na dota zatoa sto ICEFROG na deckite od SS2 im go ima dadeno kodot i oni samo sto ja podobrija grafikata, inace mene mnogu mi e pointersena hon otkolku dota

--- надополнето ---

ej shutdown.. ovde Hullk , da znaesh mi trebash na msn da se pushtish .... mi trebash nesh
pusten sum celo vreme

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Ејј дај да направиме некој клан од Кајганџии :) не знам колку ве има на форумов но стварно не е интересно да се игра стално сам :smir: Add: smeXsa

Bobi_kr_palanka

Dwayne The Flash Wade
Член од
26 јули 2008
Мислења
350
Поени од реакции
150
Денеска ја инсталирав heroes of newerth, арно ама немам beta key, ако некој знае каде може да најдем нека каже.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Денеска ја инсталирав heroes of newerth, арно ама немам beta key, ако некој знае каде може да најдем нека каже.
Одамна не е веќе во бета. Ќе треба да си ја купиш оригинал за да играш

Член од
23 февруари 2010
Мислења
66
Поени од реакции
2
Bratce 30 dolari ti e account da si kupis betata zavrsi pred nekolku meseci...

Inace koj ima nekoj clan neka me adne mene i da praime CW so mojot klan nie celo vreme igrame toa onaka mid skill sme so range od 1650-1750 psr.Nikot mi e Megan`FoxY

Rokerot

The Guitar Addict
Член од
30 април 2007
Мислења
218
Поени од реакции
20
Ај ако има некој хуман кајганџија да ме покани на неговиот акаунт, зашто направија секој да може да поканува по двајца, фала :smir:

Член од
23 февруари 2010
Мислења
66
Поени од реакции
2
Ај ако има некој хуман кајганџија да ме покани на неговиот акаунт, зашто направија секој да може да поканува по двајца, фала :smir:
Dzabe so toj account ke mozes samo 10 partii da izigras na no stats a tamu igracite se epten degeni ke se zacudam edna da zavrsi barem 4v4 taka da nema niso od vistionskiot HoN da vidis so toj account....

Член од
21 септември 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Искрено играва е многу тапа .....играм Dota еден долг временски период со прекини така поголеми и друграче ми ја препорача да ја симнам ,идеата на дечките што ја правеле била прекрасна ,но крајниот продукт глупост ,доколку ја направеле иста ,ама само со подобрена графика профитот би бил огромен ,но вака е само глупост,моја препорака не ја симнувајте !

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Искрено играва е многу тапа .....играм Dota еден долг временски период со прекини така поголеми и друграче ми ја препорача да ја симнам ,идеата на дечките што ја правеле била прекрасна ,но крајниот продукт глупост ,доколку ја направеле иста ,ама само со подобрена графика профитот би бил огромен ,но вака е само глупост,моја препорака не ја симнувајте !
AJ ODI IGRAJ SI TETRIS

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
ima nekoj sho igra HoN, da napravime eden klan od kajgandzhii? :) Inache addnete me ako sakate Hullk (1770) PSR :D

Kajgana Shop

На врв Bottom