HoN-Heroes of Newerth

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Овој викенд бета акаунтите ќе бидат повторно во игра во повод на прославување на новиот пач :)

This Friday we have a great patch coming to HoN with a full Rampage rework, new hero Gladiator, Report A Player functionality, new item, and a bunch of balance tweaks. To celebrate this excellent patch we are giving all old, non purchased beta accounts a Free2Play weekend. Starting Friday at noon EST and ending Sunday 11:59pm EST anyone can login with their old beta account and enjoy HoN once again.

Па бујрум за сите стари гага играчи на HoN!! :smir:

Овој викенд бета акаунтите ќе бидат повторно во игра во повод на прославување на новиот пач :)

This Friday we have a great patch coming to HoN with a full Rampage rework, new hero Gladiator, Report A Player functionality, new item, and a bunch of balance tweaks. To celebrate this excellent patch we are giving all old, non purchased beta accounts a Free2Play weekend. Starting Friday at noon EST and ending Sunday 11:59pm EST anyone can login with their old beta account and enjoy HoN once again.

Па бујрум за сите стари гага играчи на HoN!! :smir:
Се потепавме да играме. Ко милостива да барам - па цел викенд (2 дена) беспари. Вау. Ко што е трајл акаунтот за вов (10 дена - макс 10 левел).

Се потепавме да играме. Ко милостива да барам - па цел викенд (2 дена) беспари. Вау. Ко што е трајл акаунтот за вов (10 дена - макс 10 левел).

Па сега друго е WoW а друго е HoN да играш...ХоН една игра ти е од 30-40 миути просечна игра, а за WoW ти треба константна игра од денови дури и години :) но како и да е...ова им е финта демек еве ви бесплатно 2 дена да видите колку нови херои и склпоки имаме направено па можеби ќе ви се бендиса да си ја купите играта, како и да е јас ја имам земено па само сакав да ви дадам на знаење кој сака може слободно да си се најави со бета акаунтот од петок и да си игра на муфта што се вели. :smir:

Awe ima nekoj purchased akaunt sega da mi kazhe nick da go addnam da igrame zaedno.. Vo momentov sum 1605 psr :P

Prodavam AKAUNT koj saka neka mi pishe na ask1o0o@live.com ne e ni kraden ni nish tuku ne mi se igra veke koj saka neka mi pishe ke se dogovirme za cenata (evtino ke vi go dadam)

Ajde seushte mi e tuka accauntot za 500 den go davam sam si go kupiv , ama veke ne mi se igra koj saka da my go prodam 500 den! ask1o0o@live.com

Dota > ALL !

Fakt e ova !

Za site zagreani tipci sto baraat "podobra" grafika mozam samo da kazam deka toa e poradi toa sto seriozno VRSKA si nemaat od Dota pa baraat alternativi i polesni nacini za da ne bidat NOOBCI . - uste eden FAKT !

I grafikata ne e sekogas presudna za podobra igra - Tret i posleden FAKT

Pozdrav

Dota > ALL !

Fakt e ova !

Za site zagreani tipci sto baraat "podobra" grafika mozam samo da kazam deka toa e poradi toa sto seriozno VRSKA si nemaat od Dota pa baraat alternativi i polesni nacini za da ne bidat NOOBCI . - uste eden FAKT !

Pozdrav

retards-birds-demotivational-poster.jpg

Dota > ALL !

Fakt e ova !

Pozdrav
Иди играј runescape.

taka plukaat i za WoW i sega i za HoN, nemaat pari i zborat svasta a i igrite baraat dobri kompjuteri.ja igrav 5 godini dota od koga izleze HoN poveke ne sum se pustil na Dota, dotata e za pentium 3 kompjuteri

taka plukaat i za WoW i sega i za HoN, nemaat pari i zborat svasta a i igrite baraat dobri kompjuteri.ja igrav 5 godini dota od koga izleze HoN poveke ne sum se pustil na Dota, dotata e za pentium 3 kompjuteri

не збори така секој си има свој вкус ... мене ХОН не ми се свигја иц и не ја играм не дека неам пари да си купам Акаунт за ХоН едноставно не ми се свигја таква копја на дота со некој болје изглед или звук со и да е едностанво науцен сум на War3 и тоа си играм е сеа има и луге кој со не им се дава пари а им се игра хон и викаат ејј сранје е хон бе грда игра аууу ако не ти се свига не ја играј :)

btw премногу е брза хон за мене :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom