HoN-Heroes of Newerth

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Da da moram da priznaam deka ova e mnogu jaka igra ,samo problemot e toa shto bara mnogu jak Kompjuter :s.. Porano ja igrav ama mi seckashe oti imam samo 1,80 GHz a treba 2,2GHZ
Ако мислиш дека ова бара јак компјутер тогаш погледни што бара гта 4
GTA 4 Recommended System Requirements

• Processor: Intel Core 2 Quad 2.4GHz or equivalent AMD Phenom X3 2.1GHz
  • Memory/RAM: 2.5 GB for XP or Vista
  • Video Card: 512MB NVIDIA 8600 or 512MB ATI 3870
  • Hard Disk Space: 18GB free
  • Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1

Член од
21 јуни 2010
Мислења
119
Поени од реакции
1
Da , ama ne sum zainteresiran za taa igra,a za ralizka HoN e slichna na DOTA a FROZEN mi tera ko budalo ich ne mi koche a na ovaa igra mi koche treba da kupam graficka a taa graficka kosta okol 9800den:S

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Дај некако да ја договориме да направиме Клан со кајганџии па да видиме дали ќе ни оди :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Da , ama ne sum zainteresiran za taa igra,a za ralizka HoN e slichna na DOTA a FROZEN mi tera ko budalo ich ne mi koche a na ovaa igra mi koche treba da kupam graficka a taa graficka kosta okol 9800den:S
Собери уште толку и имаш нов компјутер.

Член од
21 јуни 2010
Мислења
119
Поени од реакции
1
Inache na HoN duri beshe beta imav 1730 psr BTW... 168 wins 50 loss 1,9 KDR

--- надополнето ---

stefan awe kaj si sho te nema?!

Член од
21 јуни 2010
Мислења
119
Поени од реакции
1
Sto mislite koja e podobra ovaa ili League of Legends?

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Sto mislite koja e podobra ovaa ili League of Legends?
Кај најде двете да ги споредуваш...
Јас LoL ја сваќам како HoN за помладите.. Посмешна графика, понеоптимизирано играње, не е толку балансирана...
Додека HoN е играње на повисоко, покомпетитивно ниво... Многу пооптимизирана, подобра графика...

Која е подобра... Секој има свое мислење...
За поозбилно играње, дефинитивно HoN, а доколку сакам да тепам време, LoL..

Член од
21 јуни 2010
Мислења
119
Поени од реакции
1
Selling akaunt za HeroesOfNewerth koj saka 500 den ...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Кај најде двете да ги споредуваш...
Јас LoL ја сваќам како HoN за помладите.. Посмешна графика, понеоптимизирано играње, не е толку балансирана...
Додека HoN е играње на повисоко, покомпетитивно ниво... Многу пооптимизирана, подобра графика...

Која е подобра... Секој има свое мислење...
За поозбилно играње, дефинитивно HoN, а доколку сакам да тепам време, LoL..
во одбрана на лол:
- графиката никогаш била пречка за добро гејминг уживање
- играта личи не балансирано поради тоа што секој играч има свој build на акаунтот
- по брза е него хон...хон е...па спора.
- бесплатна е

у врска со хон:
- да покомпетитивна е дефинитивно...а и по профи играчи има, на лол се нубови се (нз зашо)
- се плаќа (голема пречка за невработен 18 годишњак кој сака да ги троши парите на журки)
- по оптимизирана? ХА! хон има толку проста (проста - не грда, не лоша, не слаба - проста) графика, што не ми е јасно зашто бара толку јаки рисорси...не е ко пуна да е particles and shit, и мислам глупаво е “појачана“ графиката...демек ти спотребале сенки на дрвата и реално-динамична вода. за игра од овој тип е потребен само јак гејмплеј и солидни текстури...

пресуда: ја би лол...иако има голем пропуст со заклучените херои, се остало е + (осим newbie players - шо ме тера да си играм класична дота)

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
во одбрана на лол:
- графиката никогаш била пречка за добро гејминг уживање
- играта личи не балансирано поради тоа што секој играч има свој build на акаунтот
- по брза е него хон...хон е...па спора.
- бесплатна е

у врска со хон:
- да покомпетитивна е дефинитивно...а и по профи играчи има, на лол се нубови се (нз зашо)
- се плаќа (голема пречка за невработен 18 годишњак кој сака да ги троши парите на журки)
- по оптимизирана? ХА! хон има толку проста (проста - не грда, не лоша, не слаба - проста) графика, што не ми е јасно зашто бара толку јаки рисорси...не е ко пуна да е particles and shit, и мислам глупаво е “појачана“ графиката...демек ти спотребале сенки на дрвата и реално-динамична вода. за игра од овој тип е потребен само јак гејмплеј и солидни текстури...

пресуда: ја би лол...иако има голем пропуст со заклучените херои, се остало е + (осим newbie players - шо ме тера да си играм класична дота)
Играта нуди добро уживање, но сепак графиката е плус за секоја игра..

За графиката на хон... Доста солидна е.. (Доста време не сум играл стратегии... така да неможам тука многу да оценам).. Не би ја рекол баш проста.. И да.. Пооптимизирана... Незнам дали тој израз би требало да го користам... Но едноставно... Осеќам како некој краток лаг од кликањето до извршувањето на функција во LoL, кој не го приметувам во HoN... (и двете играни локално..)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Играта нуди добро уживање, но сепак графиката е плус за секоја игра..

За графиката на хон... Доста солидна е.. (Доста време не сум играл стратегии... така да неможам тука многу да оценам).. Не би ја рекол баш проста.. И да.. Пооптимизирана... Незнам дали тој израз би требало да го користам... Но едноставно... Осеќам како некој краток лаг од кликањето до извршувањето на функција во LoL, кој не го приметувам во HoN... (и двете играни локално..)
не знам
не сум осетил ништо такво
навикнат сум на 200мс лаг на bnet

Член од
21 јуни 2010
Мислења
119
Поени од реакции
1
Koj saka da me addne na Hullk ajde da igrame zaedno..

П

Паган-др

Гостин
Направија пиратски за ХоН или уште да чекам? :)

Член од
21 јуни 2010
Мислења
119
Поени од реакции
1
Ima piratski za HoN www.hon-extreme.com ama podobro ich ne ja simnuvaj oti mnogu koche duri da se pushtish na server.. eve brat ako sakas mozam da ti prodam akaunt ...na oficijalnava.. ask1o0o@live.com adni me ke se dogovorime

П

Паган-др

Гостин
За акаунт можам ја и да си го купам стариот, ама не планирам редовно да ја играм и не ми се исплати акаунт да купувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom