Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Вака по развојов на настаниве може Квин да го кокнат, па наредната сезона да биде нешто како денешниве случувања во светов и да имаме лов на лидерите на ИСИС.

Прашање на денот, да ја бришам серијата или да ја почнувам новава сезона?

Конечно една предобра епизода.
Шо го зедоја толку надолу Квин... Опасно копиле е се надевам ќе се спаси некако..Нема да му поможи она Атропин?
Квин да беше со Кери досега Алисон ќе го јадеше стапо , нека го вратат дечкото во топ форма:icon_mrgr:

Интересна епизода со доста интересен крај, мада ако ја глеаме како целина минатата некако поинтересна ми беше. Ај да не кажувам спојлери доста е сеа за сеа коментирање :D

Како Кери со оваа типкава ја најдоа локацијата на Квин ? Сум пропуштил нешто ... ?

Нели cross check правеа на последни места каде што бил виден овој арапов со места каде што го користел телефонот...

Добра епизода, иако малку прелесно Кери ги осознава работите делува како останатите да се со ментална ретардација.

Зашто онаа будалата скокна од прозорец, зарем е можно да знаеше за планот?

Зашто онаа будалата скокна од прозорец, зарем е можно да знаеше за планот?
Зошто више еднаш го имаат затворено германците, а Сол пред да си оди му рече ако не кажеш тоа шо ни треба ова ќе стане германска работа, а тогаш нема да можам да те заштитам и овој и онака беше уплашен и испаничен и знаев дека ќе се самоубие, само шо ја мислев дека ќе си го пресече гркланот со чашата од чајот, за да биде подраматично.

Него ич не ми се свиѓа како се разви приказнава за нападот, 90% сум сигурен дека ќе го спречат (n)

Вечер е финалето, сега за сега добра сезона. Очекувам финале како во втората :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom