Homeland

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Не се повторува прва сезона, тоа беше ремек дело.

Исто така финалето на втора беше прејако.

Ко друга серија да беше. Сеа е нешто како 24,кога клои а не џек би била главна улога.

Новата сезона почнува на 4ти Октомври.

Добро изгледа. Колку се оддалечуваат од генеричните кризи и терористи од блискиот исток, толку поарно.

Супер снимка со вградени титлови и добра прва епизода.

за разлика од првата сезона првата епизода... ептен споро, ќе видием 2та има подобар рејтинг

Што сте запнале толку со првата сезона? ОК, знаеме сите дека беше епска, ама помина одамна. Сега серијата се движи во друг правец. Гледате дека моментално во новата сезона идат настани поврзани со актуелните случувања во светот како шпионажата и ИСИС. Get over it!

Што сте запнале толку со првата сезона? ОК, знаеме сите дека беше епска, ама помина одамна. Сега серијата се движи во друг правец. Гледате дека моментално во новата сезона идат настани поврзани со актуелните случувања во светот како шпионажата и ИСИС. Get over it!
Не сум запнал ништо,направив компарација само дека дејствието започна споро. ..
Инаку и јас мислам сезонава ќе боде врв

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Како и да е полошо од 3та сезона каде Броди се мааше низ Јужна Америка а Кери си дремеше во лудница.

3та беше фејл сезона, ама 4тата беше добра. А и реално последнава епизода е солидна. Ми се свиѓа што се оддалечуваат од истокот.

Серијава е една од подобрите во последниве неколку години. И добро е што го кикнаа Броди затоа што храбро одеа кон шпанска серија.

Зарем некој очекуваше посетава на милионеров да помине без пиздарии :) :) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom